July 23, 2021

tämä voi olla yksityiskohta sinulle …

Kahden käden maailma

Valokuva montaasi? Ehkä arkisto? Ei kumpikaan. Tällä rannalla kaksi miestä seisoo hyvin toistensa edessä, alle metrin päässä ilman naamiota tai suojavisiiriä., tai ei mitään. Lisäksi he todella kättelevät, kämmenet koskettavat, eikä pakkasta lähellä. Etkö voi uskoa sitä? Pidä kiinni, siellä on vielä hullumpi: tämä aurinkoinen valokuva on otettu Englannin rannikolla.

Tarina: Ennen G7-huippukokousta Macronin hienovarainen rajaaminen Bideniin nähden

Piilolinssit

Osana G7-kokousta, joka pidettiin 11. – 13. Kesäkuuta merenrantakohteessa Carbis Bayssä, Englannissa, Emmanuel Macron tapasi näin ensimmäistä kertaa Joe Bidenin, joka ei silloin ollut tullut tyhjin käsin … Vasemmalla Toisaalta Yhdysvaltain presidentillä on 20-vuotiaana vuonna 1962 omaksuttu tavallinen Ray-Ban Aviators -pariskunta työskennellessään uima-altaassa Wilmingtonissa, Delaware, ja jota hän ei ole koskaan luopunut siitä lähtien. Silloinkin kun Trump vihjasi, että hänellä oli piilossa nämä lasit “Kosmeettisen kirurgian leikkaukset”

Historiaherne

Hyvä silmä, hyvä jalka? Ikonisten lasiensa mukana Joe Biden oli valinnut merkittävän sukkaparin. Vähemmän näyttäviä kuin mallit Tähtien sota Kanadan pääministeri Justin Trudeau, mutta paljon enemmän kuin Emmanuel Macronin mustassa skotlantilaisessa langassa, tämä sininen katkoviiva antaa meille mahdollisuuden muistuttaa meitä siitä, että englanninkieliset kutsuvat tällaista mallia ” polkkakuvio “. Miksi ? Koska ne muistuttavat heitä mekkoista – pilkulla -, joita polkatanssijat ovat perinteisesti käyttäneet.

Se on taskussa

Jos Yhdysvaltain presidentti olisi huolehtinut lisätoiminnoista, Emmanuel Macron, hän, ei ollut säästänyt pukua. Kaunin kädentien lisäksi takissa on toinen läppätasku, kooltaan pienempi kuin päätasku. Mitä se koskee ? Harvoin läsnä valmiina puvuissa, useammin mittatilaustyönä valmistetuissa puvuissa, tähän taskuun viitataan termillä “lipputasku”. Oli aika, jolloin sitä käytettiin vastaanottamaan junalippuja näille herrasmiehille. Pitäisikö meidän tästä päätellä, että Emmanuel Macron liittyi Englantiin Eurostarissa? Ilmeisesti ei.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös “Biden pelasi Merkelin korttia. Tämä uusi alku transatlanttisessa suhteessa tapahtuu Saksan ja Amerikan akselilla ”

Hieno flore

Puiset sohvapöydät, jotka erottavat molemmat valtionpäämiehet, useat kasvit tulevat kirkastamaan tätä kokousta yläosassa. Huonosti tietoiset ihmiset näkevät siellä mautonta mehikasveja. Toiset tietävät, että termi on sopimaton, koska nämä kasvit eivät sisällä mitään rasvaa, mutta mehua. Niitä kutsutaan myös “mehuksi”, ne luokitellaan mehikasvien joukkoon.

Lue myös Christian Jacob, Nicolas Florian, Guillaume Guerin ja Francois Baroin Panazolissa: tämä voi olla yksityiskohta sinulle …

valitse tämä sivusto