August 2, 2021

Kolme webradiota rokkaamaan vauvaa

Radiodoudou.com: pitkät versiot

Tämä vauvoille ja pikkulapsille tarkoitettu ilmainen musiikkiverkko on loputon, ja se kaataa lastentarhojen, kappaleiden, maailmamusiikin ja kehtolaulujen tulvan, mukaan lukien instrumentaaliversiot 1980-luvun hitteistä. Matkailu, Deselessilta tai Sinä olet elämäni auringonpaiste, kirjoittanut Stevie Wonder. Radio Dodo -ohjelmassa varmistetaan erityisesti, että kello 19.30–7.00 löydetään 100% kehtolaulutaajuus. Tämän ikkunan ulkopuolella vaikeimmin nukahtavien ei pitäisi vastustaa pitkään näitä viittä tuntia kehtolaulujen sekoitusta, ja vielä vähemmän tätä ”hyvin pitkää versiota” – vähintään kahdeksan tuntia – pysähtymättömiä kehtolauluja, Mozart-konserttien uudelleenjärjestelyjä , sonaatit ja serenadit. Klassinen, mutta silti hyvä.

Lue myös Kaksi sovellusta vauvan rokkaamiseen

Berceuses.com: non stop

Muiden vauvojen kehtolaulujen etujen joukossa Berceuses.com-sivusto korostaa, että heidän kuuntelutaitojensa, logiikkansa ja muistamisensa kehittämiseksi, mutta myös keskittymisensä edistämiseksi. Valkoisen yösyklonin silmissä vanhemmat muistavat ennen kaikkea, että hän on liittolainen johtaessaan lapsen unelmien maahan. Tämä keskeytymätön verkkoradio lähettää yksinomaan kehtolauluja kaikkina vuorokaudenaikoina päivällä ja yöllä. Yli kaksisataa valitsemaasi nimikettä: orkesterit ja musiikkisovitukset “Ovatko pehmeimmät mahdolliset edistämään unta ja rauhallisuutta, mutta myös sallimaan vanhempien hymyttää heitä, jos he haluavat”. Toinen sivuston etu on vanhempien ohjelmiston parantamiseksi, erityisesti Julien Dorén, Angèlen tai Dua Lipan hitteillä.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Nukkua hyvin, heiluta

Radiobarbouillots.com: kuten aikuiset

Sen jälkeen kun se perustettiin vuonna 2011, Berryssä, Radio Barbouillots (“pieni lapsi” Berryssä) on herännyt “Huomisen korvat”, 0–12-vuotiaat. Nuorimmille omistettu eklektinen asema, jolla on aikataulu ohjelmia, kuten aikuiset, ilman mainontaa ja joka suosii ranskankielisiä taiteilijoita: lastentarhuja, jazzia, ranskalaista laulua, alkuperäisten elokuvien ääniraitoja tai klassista musiikkia. Emme aio jatkaa kuorossa pysyviä pidätyksiä ja tarttuvia sanoja, joiden joukossa Leivitetyt kalat, kirjoittanut Pascal Parisot: “Aluksi he eivät osaa edes uida / Sinun on vain katsottava heitä / Ne eivät ole riittävän hydrodynaamisia / Veden elämään. ” Kun on aika siestalle, Dodo, les barbouillots -ohjelma lähettää joka päivä klo 14–15 nimikkeitä rauhoittumiseen ja klo 20.00 alkaen Bonne nuit, les barbouillots, “Sandmanin hyväksymä”, soittaa kehtolauluja klo 22 asti. Taikuus toimii ja silmäluomet sulkeutuvat. ”Mamaaaaan, nukutko? “

Kokeile tätä