July 23, 2021

Burberry, Pariisin muotiviikon yllätys

Tuletko palaamaan muotiin? Kun miesten muotiviikko, joka avataan 22. kesäkuuta, on täydessä vauhdissa 26. kesäkuuta Pariisissa, odottamaton vieras on matkalla kalenteriin viime hetkellä: brittiläinen muodin raskas Burberry, englantilainen jalokivi, jolla on maailmanlaajuisesti tunnustettu trenssi, joka , tavallisena aikana, esittelee kokoelmansa Lontoon muotiviikolla. Tämä pariisilainen pako menee melko hyvin taiteelliselle johtajalle Riccardo Tiscille. Hän tarjoaa tarkennetun kokoelman miehille, raittiempaa ja henkilökohtaisempaa kuin tavallisesti, kaukana naisille suunnatuista ja ei aina helposti sulavista paraateista, jotka hän on voinut allekirjoittaa saapumisensa jälkeen Burberryyn vuonna 2018, jossa hänen porvarillinen vaatekaappi, urheilullinen ja seksikäs, ei välttämättä ole yksimielinen.

Lontoossa kuvattu video esittelee kevät-kesä 2022 -kokoelman siksakmalleja sileässä ympäristössä Millenium Millsissä, käyttämättömässä teollisuusrakennuksessa, jossa jauhamylly toimi. Lihaksikkaat pojat, hieman heimojen jalokivet kiinnittyneenä nenäänsä tai järjestelmällisesti paljaat korvat ja käsivarret, kulkevat isojen kiiltävien autojen edessä.

Taustapeilit heijastavat toisinaan niiden siluetteja, lyhyet liivit avoimella selkänojalla, nahkatakit, olkahousut, rintakehän ylätaso, jossa majesteettinen kaulus, punaiset tai vihreät T-paidat, jotka on leikattu leveiksi abstrakteilla kuvioilla, musta musta ja valkoinen ompelemalla. Nämä kaverit, jotka näyttävät laskeutuvan joukolle Hullu Max käytä mustia housuja, joissa polvisuojat ja paitoja, joissa on painettu ”Universal Passport”, ikään kuin mennä purjehtimaan kaukaisiin kuumiin maihin.

Erityisesti muisto upeasta rave-puolueesta Intiassa, kun hän oli kaksikymppinen, ravitsi Riccardo Tisciä. Tämä selittää, miksi videon ääni täyttyy aluksi säännöllisesti hiekkaan uppoavien askelten äänellä. Outo planeetta, Shponglen, 1990-luvulta peräisin olevan brittiläisen psyykeryhmän pala, jossa extrat voittavat, silmät kiinni, joustavat lonkat, pää kallistettuna. Ja että pitkä napitettu takki voi avautua yksinkertaisilla mustilla alushousuilla: melko käytännöllinen, kun transsi nousee ja ruumiinlämpö tulee sietämättömäksi …

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Riccardo Tisci debytoi Burberryssä

”Halusin kastaa tämän kokoelman Yleinen passi miettimällä, mikä voisi yhdistää meidät rajojen yli, selittää Riccardo Tisci. Minulle musiikilla on aina ollut tämä voima saada mieleni vaeltaa, ruokkia luovuuttani ja opettaa ilmaisemaan itseäni vapaasti. Tämän pitkän ajanjakson jälkeen, kun olimme kaukana toisistamme, halusin luoda esityksen, joka voisi tuoda ihmiset yhteen musiikin kautta juhlien hetkellä kääntämällä tämän päästämisen tunteen, jonka voi tuntea kuunnellessa, tämän huolimattomuuden, jonka me kokemus olemalla täysin hetkessä. “

Nevadan autiomaassa järjestetty ylimääräinen festivaali, Burning Man -tyylinen ilmapiiri, ei kuitenkaan saanut häntä unohtamaan pelaamista Burberryn herrasmiehen koodeilla. “Kokoelma on ilmainen ja kokeellinen, ja sen tarkoituksena on purkaa talon allekirjoitukset ja tarjota heille uusia näkökulmia”, hän kommentoi. Jos tartaani katoaa, oja on toisaalta olemassa ja ottaa sen luokalleen: Riccardo Tisci säveltää sen esiliinaversiossa tai takissa, jossa on naarmuja ja symmetristen nauhojen pelejä, kuten rintakehä tai muisto. orjuudesta. Enimmäkseen mustaa, karkeaa, melkein punkia, kaiken pitäisi ilahduttaa italialaisten faneja, jotka kunnioittivat Givenchyssä vuosina 2005–2017 kunnioittaen häntä chiaroscuro-katuvaatteistaan ​​ja varmuudesta, joka oli täynnä seksiä. pukuhuoneen vetoomus. Burberrylla tämä on ensimmäinen kerta, kun havaitsemme myös hänen tassunsa suoraan.

Burberry.
Burberry.
Burberry.
Burberry.

hyppää tälle verkkosivustolle