August 4, 2021

“Teet videoita huoneessasi ja yhtäkkiä kutsumme sinut televisioon”

Meillä on aperitiivi Anaïde Rozamin kanssa Princesse Caféssa, rue Bichat Pariisissa (10e). Kun saavumme, valokuvaaja on täysin yksin kadulla ja ottaa kuvan myymälästä: « Suuri tuotanto, eikö? Soita minulle DIY papi! », hän sanoi leikillään ymmärtämättä vitsiä.

Kun astut kahvilaan, kohtaus saa merkityksen. Evästeiden, pikkuleivien, käsityöläisten ja luomuviinivarastojen keskellä valokuvaaja pani salamansa uuniin, studiosateenvarjon oven taakse, ja meni sitten ulos ottamaan kuvan. Nuori nainen, joka tunnetaan videoistaan ​​Instagramissa, on nousemassa Loire-punaisen kotelon päälle, jotta se olisi näkyvissä ikkunan yläpuolella. « Hyvää iltaa », hän huudahtaa, oman kehitystiiminsä, ennen kuin luopuu vaarallisesti heiluttavasta vaiheesta. Tämä hetki ei ole kovin prinsessa, sellainen. « Eikö se kuulosta vähän kuin olutmyyjän mainos? », nauraa Anaïde Rozam. Aloitamme ensimmäisen juomamme terassilla keskustelemalla hänen matkastaan.

Anaïde on 24-vuotias ja viime aikoihin asti hän oli psykoopiskelija, joka teki vapaa-ajallaan teatteria ja teki videoita makuuhuoneessaan ystävien nauramiseksi. Psykologi, hän oli valinnut oletusarvoisesti enemmän kuin miellyttää isäänsä, tänään eläkkeellä olevaa lastenpsykiatria. « Halusin jotain yksinkertaista, ja istutin itseni sektorivalintaan, emme aio valehdella toisillemme … » Teatteri on ollut olemassa lapsestani asti. « Kun olin pieni, rakastin aina lavastaa itseäni, ja äidilläni oli vain silmät minulle. Pakenin lapsikuninkaan matkalta, mutta pidin pelin hauskaa. »

Tuskalliset ensimmäiset haastattelut

Hänellä on aina ollut tämä unelma tulla näyttelijäksi takaapäin, mutta ajattelee sitä itse « se on kuollut etukäteen », koska paikat ovat harvinaisia ​​ammatissa. Odottaessaan voivansa jatkaa teatterikoulua, kun lisenssin seesami on saatu, hän syöttää yksityisen Instagramin galleriasta, jossa on hilpeitä hahmoja, jotka on kuvattu matalassa kulmassa. Tilillä on 40 tilaajaa, enimmäkseen ystäviä. He kertovat hänelle, että videot ovat hauskoja, « julkista, mitä sinun on menetettävä, tarkalleen? » Mitä menetettävää, lukuun ottamatta ehkä nimettömyyttä?

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Aperitiivi Elsa Lunghinin kanssa: “Aloitin liian aikaisin kysyä itseltäni, mitä työtä halusin tehdä”

« Hei Anaïde, anteeksi, että häiritsin sinua, mutta minun on kerrottava sinulle, että pelastit synnytyksen, pelastit henkeni », heiluttaa ohikulkijan vastakkaiselta jalkakäytävältä. Toinen pyytää selfieä. Ystäviensä neuvojen ja tämän aperitiivin välissä Anaïde Rozam on siis välittänyt tilin julkisesti. Ja heräsin eräänä aamuna enemmän (todella enemmän) Instagram-ilmoituksia kuin normaalisti. 40 tilaajasta se nousi 40 000: een yön yli (sillä on tänään 455 000). Hän uskoo ensin vikaan, päivittää sivun, mikään ei auta, tili on hyvä. Edellisenä iltana YouTuber Mister V mainitsi profiilinsa viestissä ja bam! Siitä lähtien häntä sattuu lähestymään kadulla, ja hän rakastaa sitä. “Joka kerta sanon itselleni: ah, mutta ihmiset, jotka nauran, ovat todella olemassa! “

Sinusta on jäljellä 64,65% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Suositeltu sivusto