August 1, 2021

Viinimatkailu: Bordeaux eri tavalla – Fuzzy Skunk

Elektroninen musiikki Cordeliersin luostarissa Saint-Emilionissa, hevoskärryajelu Sauternesin ja sen kartanoiden sydämessä, musiikkifestivaali Médocissa… Bordeaux’n kiinteistöt tarjoavat niin paljon aktiviteetteja viinimatkailun demokratisoimiseen. Unohda perinteinen viininmaistelu ja kierros viinitarhoilla. Sinun on houkuteltava yleisöä eri tavalla. Tai pikemminkin tuoda hänet takaisin ja todistaa hänelle, että viinitarha on kaikkien ulottuvilla. Koska nämä tapahtumat ovat avoimia myös perheille, lasten esityksiä, laulettuja tarinoita tai koulutustilaisuuksia viiniköynnöksen ja sen maiseman ymmärtämiseksi.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Matkailu ja viinit: “World” -valikoima

Tätä uutta tapaa ymmärtää Bordeaux’n viiniä on edistetty vuodesta 2019 lähtien Gironde Tourisme -sivustolla, joka kokoaa yhteen kaikki talouden, kulttuurin, matkailun ja viinimaailman toimijat (Bordeaux’n viiniportaalin Trip kautta). Siihen kuuluu Cité du vin, matkailutoimisto, ammattikuntien välinen Bordeaux’n viinineuvosto yhdessä 900 kumppanin kanssa – hotellit, ravintolat, viinimatkailutoiminta tai viinikastikkeet.

Tapahtumat koko kesän

Maali? Yhdistä laaja. Tätä varten Gironde Tourisme on juuri luonut vuosittaisen ja ilmaisen lehden Massat, jaetaan erityisesti matkailutoimistoissa ja joiden käsite on“Lähde Bordeaux’n viinitarhoihin” kokousten, aktiviteettien, viehättävien oleskelujen kautta … Sen ensimmäinen numero, joka julkaistiin syyskuussa 2020, avattiin haastattelussa näyttelijä Jean Dujardinin kanssa, joka ilmaisi rakkautensa Bordeaux’n viinitarhaan. Numero 2, julkaistu 25. kesäkuuta, esitteli Landes Hélène Darrozen kokin.

Kaksi suurta perinteistä festivaalia, jotka ovat vertaansa vailla Ranskan viinitarhassa, puhuvat myös alueen viininviljelyvoimasta. Ensin sen viinifestivaali, joka pidettiin 17.-20.6. Kaupungin ravintolan omistajien ja viinikauppiaiden luona, sekä joitain tapahtumia, mukaan lukien näytelmä Viinin syvälliset ilot esiintyminen Bordeaux’n Petit Théâtressa jatkuu koko kesän. Sitten 14. – 17. Lokakuuta järjestetään kiehtova viikonloppu, eräänlainen viiniperintöpäivä. Elokuvateatteri on valokeilassa näytösten ollessa kellareissa ja muissa epätyypillisissä paikoissa, jotka liittyvät viinitarhaan.

sivustolinkki