July 31, 2021

“Hän ei halua minun enää näkevän lastamme, hän pesee hänet aivopesu”

Ensimmäinen päivä

On kulunut vuosi, kun entinen jätti minut. Vietimme yhdessä kymmenen vuotta, se oli ensimmäinen homotarinani, ennen kuin olin suora. Olen sitten kesannoija, en todellakaan halua tavata jotakuta. Käyn usein Pulpissa, lesbojen yökerhossa Pariisin Grands Boulevardsilla. Se on savuinen paikka, mutta ennen kaikkea tyttöjen vapauden ja suojan tila, kotelo rakkauden kärjessä. Jennifer Cardini sekoittaa siellä, emmekä todellakaan pidä sekailloista, koska pojat tulevat usein katsomaan meitä.

Pulp on myös online-foorumi. Vietämme tuntikausia keskenämme juttelemalla ja sotkimassa Internetissä, olemme suuri joukko lesboja tyttöystäviä. Vaihdamme, tuemme toisiamme ja ennen kaikkea nauramme paljon. Yksi ystäväni foorumista on ehdottomasti innokas esittelemään minut yhdelle jäsenistä ja lupaa minulle, että haluaisimme toisiamme. En todellakaan halua, mietin jopa, eikö tule takaisin kaverin kanssa.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Rakastaa toisiaan, kun jätämme toisemme: “Uskoin aina, että minulla olisi aikaa kertoa hänelle, kuinka paljon rakastin häntä”

Hän vaatii ja järjestää ansan baariin. En epäröi mennä, ja sitten päätän luottaa tähän älykkääseen, kovaääniseen ystävään, joka ei saa tehdä sitä ilman syytä. Hän tietää, että olen melko naisellinen, korkokengät, kynsilakka, pitkät hiukset ja että en todellakaan pidä kuorma-autoilijoista. Tulen kahvilaan ja istun siksi Marian edessä. Marie on erittäin pitkä, hän näyttää hyvin nuorelta. Hän on 20-vuotias, mutta näyttää siltä, ​​että hänellä on 16. Onneksi hänet tunnetaan pulpassa, joten pomppija päästää hänet sisään, mutta muuten klubissa häneltä vaaditaan koko ajan henkilötodistustaan. Marie on ankka ääni, hän ei ole kovin pukeutunut.

” Me tapaamme jälleen. Siellä pidän häntä erittäin kauniina, keskustelemme. Hän on itsenäinen ja vapaa, hänellä on luonne, hän ei puhu paljon, mutta puhuu oikeudenmukaisesti. “

Tarkkailemme toisiamme silmän kulmasta puhumatta. Olen ylpeä ja välinpitämätön. Hänellä on kultainen rannerengas kaulassaan, mielestäni se on hyvin kaunis ja seksikäs. Lasi päättyy. Marie menee muiden kanssa McDonald’siin, en aio mennä, olen kasvissyöjä. Seuraavana päivänä yhteinen ystävämme soittaa minulle kysyäkseni mitä ajattelin Marielta. ”Joten? “ “Hän on liian iso, liian nuori, anna sen mennä”, Vastasin.

Mutta Marian kanssa jatkamme keskustelua toistensa kanssa Pulp-foorumilla. Nähdään taas toisessa baarissa, lähellä Bastillea. Siellä pidän häntä erittäin kauniina, keskustelemme paljon. Hän on itsenäinen ja vapaa, hänellä on hahmo, hän ei puhu paljon, mutta hän vain puhuu. Hänen täytyy lähteä, kävelee skootterinsa luo, laittaa kypärän takaisin ja katsoo minua. Pysyin jumissa kertomalla itselleni, että jotain oli tekeillä.

Sinulla on 66,4% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Suositeltu lukeminen