August 2, 2021

Saint-Tropezissa huone, jossa on BB-nimikirjaimet

Vuonna 1938 se oli kalastajan bistro, jossa oli ruudullinen lattia, sinkkibaari ja muutama pöytä. Sodan jälkeen aurinkoa, meren kylpemistä ja yksinkertaisuutta kaipaavien taiteilijoiden ja älymystön yhtyeille tarjoillaan grillattuja sardiineja, Boris Vian kuvittelee yökerhon ja yläkerrassa tunkeutuvan viereisiin vaaleanpunaisiin, okkerin ja keltaisiin taloihin, 21 huonetta, mukaan lukien 5 sviittiä, syntyy. Omistaja Simone Duckstein myi perheyrityksen, jota hän oli johtanut vuodesta 1999 tälle syrjäiselle alueelle, joka on pysynyt aitona.

Kahdeksan kuukauden työn jälkeen Hotel La Ponche syntyy uudestaan ​​tyylikkääksi kesäkodiksi, jossa on terassiravintola merinäköalalla, jossa voit maistella kokki Thomas Danigon välimerellisiä ruokia. Mustavalkoisessa kaakeloidussa eteisessä punainen matto lämmittää antiikkihuonekaluja. Muutama askel johtaa alas Saint Germain des Prèsiin, tyylikkääseen uudelleen luotuun yökerhoon. Backgammon-pöytä ja kirjasto odottavat paluuta rannalta.

Seinillä Victor Levain lasitetut keraamiset lehdet kehystävät Picasson alkuperäisiä litografioita, säännöllisiä alusta alkaen. Freskotaiteilija Elvira Solana koristi pienen yksityistettävän ruokasalin. Tuoreet terrakottalaatat makuuhuoneisiin johtavilla portailla, joista jokaisella on legendaariselle laitokselle uskollisen julkkis nimi.

Brigitte Bardot -huone La Ponche -hotellissa.

Kolmannessa kerroksessa yksi, jonka Tropezian terassi, jossa on valkoisia takorautakalusteita 1960-luvulta, hallitsee La Ponchen miniatyyrirantaa, on Brigitte Bardot -huone. Tähti vietti ensimmäisen yön kavalalla varakkaiden playboy Gunter Sachsin kanssa, jonka kanssa hän meni naimisiin vuonna 1966. Aaltojen äänen hemmoteltua nukahdemme kirjailtuissa ja läpikuultavissa valkoisissa perkale-arkeissa.

Hotel La Ponche, 5, rue des Remparts, Saint-Tropez (Var). Brigitte Bardot -huone, 600–1 800 € sesonkiaikana. Huoneet 350-850 € sesonkiajan ulkopuolella.

300 metrin päässä: matka englantilaisesta baarista

Sube-hotellin baari.

Mahonki, klubin nojatuolit, verhoillut penkit, vanhat laivanmallit, valtava tiski, jonka yli ystävällinen Enzi on hallinnut vuosia, niin paljon tämän englantilaisen baarin viihtyisästä sisustuksesta, joka on piilotettu vanhan sataman ainoan hotellin, Sube, joka oli ahkeruuden välittäjä XIXe vuosisadalla. Täydellinen cocktailin nauttimiseen kotitekoisten tapaksien kera, yömyssyn nauttimiseen, täyden aamiaisen nauttimiseen (keskipäivään saakka) suositulla pienellä parvekkeella, josta on näkymät laiturien jahteille.

Hôtel Sube, 23, quai du Bailli-de-Suffren.

350 metrin päässä: varusta itsesi petankkiin

Sinulla on 48,68% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

arvostelu