August 1, 2021

“Vaarana on halu laajentaa kokoelmiasi liikaa miellyttää kaikkia”

Yli vuoden kuluttua pandemian alkamisesta, ja huolimatta myymälöiden avaamisesta, sisar ei ole vielä palannut normaaliksi. Vaikka “kostoostosten” vaikutus tuntuisi. “Virus on kuin domino peli, se siirtyy maasta toiseen peräkkäisinä aaltoina. Kun tilanne paranee Euroopassa, se heikkenee Aasiassa … Maaliskuusta 2020 lähtien tuotantolaitoksemme ovat olleet suljettuina ajoittain peräkkäin. Tällöin on mahdotonta valmistaa prototyyppejä ja tuottaa osia ajoissa “, kertoo Domitille Brion, joka perusti tuotemerkin vuonna 2007 sisarensa Angéliquen kanssa.

Intiassa, jossa tuotemerkillä on paljon kirjontoja ja tulosteita, tilanne on kaoottinen. ”Puolitoista kuukautta sitten, kriisin huipulla, saimme intialaisten valmistajien sykkiviä viestejä. Yksi heistä lähetti meille avunhuudon: “Jos haluat saada tuotantosi, lähetä meille happea!” Emme hylkää niitä. Olemme työskennelleet heidän kanssaan pitkään, olemme luoneet luottamussuhteita. Tämä uskollisuus on meille arvokasta ”, jatkaa suunnittelija.

“He tarvitsevat meitä ja päinvastoin, se on ihmisketju, lisää Angélique Brion, joka valvoo etiketin hallintaa. Jotkut tulevat toimeen, koska he elävät autarkiassa, kuten kuplissa, välttääkseen kosketusta viruksen kanssa. He kokoontuivat selviytyäkseen: he talosivat ja ruokkivat käsityöläisiäan paikan päällä. ”

Maaliskuun 2020 shokki

Studiossa, jopa tänään, vaikutelma vuoristoradasta vallitsee. “Eilen eräs valmistaja Euroopassa, joka pakotettiin sulkemaan Covidin takia, kertoi meille, ettei hän voinut varmistaa tuotantoamme”, kertoo taiteellinen johtaja Domitille Brion. Epävarmuuden edessä duo sopeutuu, löytää ratkaisuja ja säätää aikataulujaan jatkuvasti.

Soeurin syksy-talvi 2021 -kampanja Bourdelle-museossa Pariisissa.

Ennen pandemiaa kaksi yrittäjää matkusti jopa kuusi kertaa vuodessa Aasiassa ja Itä-Euroopassa sijaitseviin valmistustyöpajoihin ja halusi tarkistaa tuotannonsa pienimmätkin yksityiskohdat. Kuten kaikki muutkin, he suunnittelevat zoomausistuntoja toimittajiensa kanssa ja näyttävät välinäytöllä muokatut tilavuudet, pienennettävät pituudet ja säädettävät taitokset. Prototyyppien kokeilujaksot ja validointi digitalisoitiin. ”Jatkoimme eteenpäin hinnalla millä hyvänsä, meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa. Ohitimme tasot kuin videopelissä poikkeamatta tieltämme “, määrittelee Domitille.

Sinulla on 66,35% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

artikkeli