August 3, 2021

tämä voi olla yksityiskohta sinulle …

Naamioidut numerot

Etkö voisi odottaa enää? Iskitkö jalkojasi? Viime viikolla tyhjän vuoden jälkeen maamerkki Royal Ascot -hevoskilpailu, joka pidettiin joka kesäkuu Berkshiressä, oli vihdoin palannut. Ja hänen osuutensa punanahoista brittejä, rikkaasti pukeutuneita, voimakkaasti varustettuja, päähänsä hatut niin epätodennäköisiä, että he voisivat esiintyä “Top Chef” -sokeriveistostestissä … Naamio bonuksena. Vielä hauskempaa.

Hattu toimii

Kuninkaallisesta laatikosta löysimme ilmeisesti prinssi Charlesin ja Camilla Parker-Bowlesin, jotka olivat täysin varusteltuja tällaiseen tilaisuuteen. Jos punainen iho oli siellä, myös vaatteet, naamiot ja tarvikkeet. Hattujen osalta se oli johdanto-osan kappale. Camilla käytti sinä päivänä kermaista sisal-kappaletta, johon oli kiinnitetty kiehtova pyörteinen nauha kruunun ympärillä … On selvää, ettei ole sattumaa, että englantilaiset viittaavat näihin gaalahattuihin termillä «Kiehtova».

Pää nostettuna

Charles ei ollut löysä hattujen tekemisessä. Perinteen ja protokollan tavoin se käytti a silinteri, tai lippalakki. Kokeneimmat tarkkailijat huomaavat, että kyseinen malli on majava, eniten pilkkaavat huomaavat heidät sen vaatimattoman koon.

Lue myös Emmanuel Macron ja Joe Biden kasvotusten G7: ssä: tämä voi olla yksityiskohta sinulle …

Itse asiassa XIX: n jälkipuoliskollae vuosisadalla, hattujen korkeus oli todellinen sosiaalinen merkki. Ylimääräiset asiat olivat sellaisia, että päädyimme kehittämään sisäänvedettävät hatut niin, että kaikkein eniten kuoriutuneet miehet eivät osuneet kattoon.

Puvut

Koska olemme prinssi Charlesin ja hänen mekonsa luona, huomaa, että hänen puku on yhtä merkittävä. Leikattu helmiharmaaseen kesävillaan ja mukana harvinaiset kaksiriviset neuletakit huivikauluksella, tämä on yksi kokoelman vanhimmista ja tunnetuimmista. Lontoon räätälin Anderson & Sheppardin työ on vuodelta 1984, ja se on vuosien varrella kokenut monia Royal Ascot -versioita. Toisessa tyylilajissa prinssi Charles käytti sitä myös prinssi Harryn ja Meghan Marklen häät vuonna 2018.

Wink

Lopuksi on huomattava, että prinssin napinläpissä on neilikka, joka todennäköisesti on kynitty Highgrove Housen, pariskunnan maalaisasunnon, puutarhasta Gloucestershiressä. Puhdas coquetry?

Lue myös Didier Deschamps, Karim Benzema ja Antoine Griezmann Clairefontaineessa, se voi olla yksityiskohta sinulle …

Vaikuttaa siltä, ​​että salaisia ​​rakastuneita nuoria miehiä käytettiin neilikoita pitkään. Jos kukka hiipuu nopeasti, heidän on täytynyt päätellä, että rakkautta ei ollut vastavuoroisesti. Päinvastoin, jos hän jatkoi, oli toivoa. Tässä näyttää siltä, ​​että prinssi Charlesilla on mahdollisuutensa…

hyödyllinen sivusto