August 4, 2021

Andrea Sannino julkaisee romanttisen singlen “Ammore”

Andrea Sannino palaa musiikkikentälle uuden singlen kanssa Ammore. Kappale on balladi, jossa taiteilija laulaa rakkautta tulkitsemalla ylevimmät tunteet. Kappale on radiossa ja digitaalisilla alustoilla 28. kesäkuuta 2021.

Andrea Sannino sai lempinimen ”Mr. Abbracciame ”hänen julkaisemansa laulun nimestä 2015 ja se on yhteensä 47 miljoonaa katselukertaa YouTube, siitä tulee joustavuuden symboli 2020. Päivä kuudes julkaisupäivä Halaa minua, lauluntekijä käynnistyy Ammore.

Ammore on ympäröivä, romanttinen ja tyylikäs kappale”, Hän selittää Sannino.Teoksen allekirjoittanut olen pianisti ja säveltäjä Mauro Spenillo, ja se on tuotettu kitaristin ja säveltäjä Pippo Senon kanssa, joista on nyt tullut Välimeren musiikkimaailman unelmaryhmä.”. Laulaja-lauluntekijä korostaa sitten rakkaudesta puhumisen merkitystä hänelle. Mikä saa hänet käynnistämään balladin aikana, jolloin kaikki lyövät vetoa kesäkappaleesta. “Tiedän, että tämä balladi ei ole kovinkaan markkinoiden logiikan mukainen, eikä sitä siksi voida pitää “kesänä”, mutta ne, jotka tuntevat minut, tietävät sen, en seuraa markkinoita, vaan asioiden sielua ja siksi siellä on oikea aika puhua rakkaudesta, koska jokainen hetki on oikea minulle”.

Ammore mukana on virallinen videoleike, joka on saatavilla osoitteessa YouTube aina 28. kesäkuuta 2021. Ohjannut ja ohjannut video Luciano Filangeri ja käsikirjoitus Luca ohut, siirtää tunnetta Ammore. Videon painopiste on tarinassa ja erityisesti tekstin tässä osassa ”Olet aurinko ulkona, kun sitä ei ole siellä, jos se on voimaa, kun et tiedä kuinka löytää se,”… Elämässä voit aina aloittaa alusta.

Andrea Sannino – Ammore – Video

weblink