August 1, 2021

Cannesin elokuvajuhlien haamut

CJoka vuosi samalla kaudella ammattilaiset menevät Cannesiin suunnitelmilla, jotka näyttävät olevan kopioitu edellisestä painoksesta. Tapaamiset samojen ihmisten kanssa, näytökset, illalliset, juhlat ja muut rituaalit samaan aikaan ja samoissa paikoissa. Ja nyt kaikki on ravisteltu: kalenteri, sääennuste, vieraat, pöytäkirjat … Cannesin ammattilaiset näkevät tämän festivaalin kuin kukaan muu saapuvan melkein ahneella uteliaisuudella, jota tämä epätavallisen pieni täysi aikataulu kiehtoo. Kun aikataulussa on niin vähän päivämääriä, tarkoittaako se, että he voivat mennä katsomaan elokuvia?

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Cannesissa stressi ja kimallus Croisettessa

Kuinka tunnemme heidät?

He ovat erittäin onnellisia palatessaan takaisin Cannesiin. He eivät ole nähneet toisiaan viimeisen Venetsian elokuvajuhlien jälkeen syyskuussa. He soittivat festivaalijärjestölle selvittääkseen, kuinka paljon akkreditointipyynnöt olivat laskeneet, ja miettivät, mitä he tekisivät vastauksilla, jos se olisi rehellistä. He sanovat että “Yleisö ei ole sama” mutta älä tuomitse. He eivät myöskään kyseenalaista asianomaisen näyttelijän ja ohjaajan Mélanie Laurentin tai Mylène Farmerin läsnäoloa tuomaristossa.

Lue myös Cannesin elokuvajuhlilla Spike Lee johtaa pääosin naispuolista tuomaristoa

Kuinka he puhuvat

”Ei ole aasialaisia, ei eteläamerikkalaisia, vain vähän pohjoisamerikkalaisia. Itse asiassa tulemme olemaan eurooppalaisten välillä. Lopuksi ilman englantia eikä saksalaisia. “ ”En tiedä mitä aion laittaa päälle, ansaitsin 8 kiloa synnytyksen aikana. “ “Yritän löytää tapaamisen toiselle annokselleni Saint-Raphaëlissa. “ “Vaikuttaa siltä, ​​että ammattilaisten akkreditointivaatimukset ovat vapaassa pudotuksessa, meillä on enemmän aikaa nähdä ihmisiä. “ ”Ravintolat odottavat meitä kärsimättömästi. “ ”Juhlapyhinä täytyy olla hieman vaatimaton. “ ”Toukokuussa 1968 festivaalilla oli myös hauska ilmapiiri eikä se ollut päättynyt. Siellä ehkä myös Gamma-muunnos riittäisi lopettamaan ennen loppua … “ ”Odotan tapaavan Mylène Farmerin pormestarin aiolien kanssa. “

Heidän suuret totuutensa

Kaikki on päinvastainen tänä vuonna. Yleensä ne, jotka tekevät sen aikaisin, saavat parhaat hinnat. Siellä viime hetken linnut hyötyvät peruutusten takia alennetuista hinnoista. Tämä festivaali merkitsee naisten kostaa miehille. Yleensä he värisevät toukokuussa paljastuneessa mekossa, kun taas miehet loistavat smokissa: heinäkuussa portaiden noustessa he virtaavat puvussaan 35 ° C, kun naiset voivat ilmestyä. Yleensä tuomaristossa on ohjaajia ja näyttelijöitä, tuntuu hyvältä olla ohjaajia ja näyttelijöitä.

Sinulla on jäljellä 33,54% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Opi tämä täällä nyt