August 2, 2021

Digital Fashion Week hylkää eurooppalaisen ohjelmansa

Maan pilvipalvelualusta Fashion Cloud on perustanut oman digitaalisen muotiviikkonsa vahvistaakseen itsensä eurooppalaisen muodin toimijaksi. Saksalainen operaattori, joka aloitti toimintansa Hampurissa vuonna 2015 ja jolla on toimistot myös Amsterdamissa, tarjoaa verkkokonferensseja tällä viikolla.

Muotipilvi

Tämä tapahtuma tarjoaa tietysti englanninkielisiä esityksiä ja pyöreän pöydän keskusteluja, joissa on trendikkäitä kokouksia tai analyyseja ostokäyttäytymisen tai hankintatarpeiden muutoksista torstaihin klo 18.00 saakka. Mutta sen erityispiirteenä on myös antaa tietoa eri maiden tilanteesta.

Tänä keskiviikkona 7. heinäkuuta ehdotetaan siis sarjaa ranskankielisiä digitaalisia pisteitä. Klo 10.15 alkaen naisten yhteiskuntavastuuta koskevista hankkeista vastaava naisten valmisvaatetusten järjestön Adeline Dargent sekä suunnittelija ja yrittäjä Anne Willi keskustelevat ranskalaisten tuotemerkkien yhteiskuntavastuuta koskevasta sitoutumisesta.

Klo 10.40 Printemps.comin vanhempi naispuolinen valmisreppu-ostaja Anissa Draa kertoo tuotemerkkien ja ostajien sopeutumisesta ja kehityksestä uusiin ostomenetelmiin.

Klo 13.20 Thomas Huriez, vuoden 1083 perustaja ja Laure Babin, Zeta Shoesin perustaja, selittävät, miksi kiertotalous merkitsee heille todellista sitoutumista ympäristökysymyksiin.

Klo 14.55 Daphnée Delamare The Green Chills -blogista tarkkailee muodin ja elämäntavan hitaan kehityksen kehitystä.

Lafayette Plug and Play -ohjelman tuloksena syntyvillä startup-yrityksillä on myös 15 minuuttia aikaa esitellä ratkaisunsa tuotemerkkikäytäntöjen parantamiseen Fairly Made -sivustolla klo 11.45, Veesualilla klo 14.20 ja Freepryllä klo 15.50.

Ohjelmia kehitetään myös Italian, Alankomaiden ja Saksan markkinoille.

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

tarkistaa