August 1, 2021

Kauneus kukoistaa Pariisissa intiimistä konseptimyymälästä apteekkiin

La Samaritainen ja erityisesti sen 3000 neliömetrin kauneuden avaamisen erittäin tiedotusvälineiden ja innokkaasti odotetun (uudelleenkäynnistyksen) varjossa Pariisissa on viime kuukausina nähty kukoistavia, luottamuksellisia tai hieman vähemmän kauneudelle omistettuja paikkoja ja hyvinvointiin. Heistä muun muassa La Station, entinen The Different Company -boutique, joka yhdistää erilaisia ​​hoitoja ja hajusteita, Au Bain, La Trésorerie -konseptimyymälän kylpyhuoneelle omistettu tila ja täysin erilainen tyyli, Carré Opéra Chaussée d ‘apteekki . Antin Pharmabest-ryhmästä, joka kohdistuu pariisilaisiin kiireellisesti. Heidän tavoitteensa ovat selvästi erilaiset, mutta kulutustottumuksia muuttaneen pandemian yhteydessä kaikki haluavat houkutella paikallisia asiakkaita etsimään terveellisempää kauneutta.

La-aseman sisällä

Klo 10 rue Ferdinand Duval Pariisissa, löydät nyt konseptikaupan La Station by The Different Company. Nimi, joka muistuttaa, että paikalla oli aikaisemmin hajuvesitalon entinen putiikki The Different Company. “Tarkkailemalla kosmetiikan ja hajusteiden käsitteiden ja tuotteiden määrän uskomatonta räjähdystä, meillä oli halu tarjota lyhyt mutta tarkka valikoima. Päästäksesi kapealla olevien hajusteiden tai kosmetiikkabio-tuotteiden supermarketeista “, erilainen yritys ilmoittaa.

Verkkokaupan reunustama La Station tarjoaa siis ranskalaisia ​​luomukosmetiikkamerkkejä ja poikkeuksellisia hajusteita itsenäisistä taloista. Konseptissa vaaditaan Ranskassa kehitettyjen ja valmistettujen tuotteiden, lähinnä paikallisesti hankittujen komponenttien ja joillekin 90% – 100% luonnollisten ja / tai orgaanisten raaka-aineiden hajusteiden tarjousta. Ihonhoitopuolelta löytyy muun muassa Avril- tai Atelier Populaire -brändejä ja versant-parfumeja, Nout tai The Different Company.

Kauppa, joka vastaa siten kuluttajien haluun siirtyä ekologisemmille tuotteille ihonhoito huomioon ottaen, tarjoaa myös konsultointipalvelun parfyymisi löytämiseksi. Paikalla on myös The Different Company -tankkausasema hajusteiden tai kosmetiikan irtotavarakoneen täyttämiseksi Cozie-ihonhoitotuotemerkiltä.

Klo 11, rue du Château d’eau, pääkaupungin 10. kaupunginosassa, Au Bain -konsepti on juurtunut. Tämä kylpyhuoneelle tarkoitettu tila tarjoaa valikoiman kaksikymmentä tuotemerkkiä, mukaan lukien kiinteät kosmetiikkamerkit, kuten The Edinburgh Company, Unbottled, Ruotsin Victoria tai Ciment Paris. Hoidon suhteen löydämme perhemerkin Enfance Paris tai Cosmydor.

Uiminen uudessa La Trésorerie -tilassa

Au Bain, joka on entisen kahvilan paikka, valvoo La Trésorerie. Käsite, joka on osa lyhyttavara- ja tavaratalojen perintöä ja joka tarjoaa jokapäiväisiä esineitä ja tuotteita, mutta jolla on tietty esteettisyys.

Paikka, jossa yhdistyvät ruokailu-, koristelu- ja jopa ruoanlaittomaailma, tarjosi aiemmin pienen kauneustarjouksen, joka kukkii nyt suuremmassa ja omistautuneemmassa tilassa. Au Bainin edessä on myös sviitti, huonekaluille omistettu tila.

Pharmabest-ryhmän Carré Opéra Chaussée d’Antin -apteekki sijaitsee kaukana intiimiympäristön konseptikaupasta osoitteessa Yhdeksännen kaupunginosan rue de la Chaussée d’Antin, 52-54, kattaa nyt 700 neliömetriä. Paikka on tehnyt kahdeksan kuukautta työtä kaksinkertaistaakseen pintansa ja tarjoamalla 60 uutta kauneuteen keskittyvää tuotemerkkiä.

Carré Opéra Chaussée d’Antin -apteekki

Uusilla tiloilla, jotka on omistettu meikkiä varten, irtotavarahygieniatarjoukselle tai jopa “Tee se itse”, paikka haluaa voittaa paikallisen asiakaskunnan, etenkin toimistot, varsinkin kun turistit eivät ole vielä palanneet.

Tarjonnan puolella, toisin kuin iso sisar Forum des Halles, paikka luottaa pääasiassa premium- ja markkinarakoihin, kuten Minimalist tai Antipodes, tai apteekkien yksinoikeuksiin, kuten La Crème Libre, Horace ja B.glen. Luomu- ja luonnonkosmetiikkaa esiintyy ilmeisesti Avrilin, Saeve, Korresin, Apivitan, Respiren tai jopa tohtori Hauschkan kanssa.

Carré Opéra Chaussée d’Antin -apteekki, joka odottaa 1500 kävijää päivässä ja 30 miljoonan euron liikevaihto viiden vuoden aikana, on myös kauneusbaari testata meikkiä tai hoitohuone, jotta tuotemerkit voivat herättää kohokohtia eloon. Toinen uutuus, 37 kaapit on asennettu sisälle hallintalaitteiden noutamiseksi päällä napsauta ja kerää.

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

Lue lisää