July 31, 2021

“Minä, sininen kukka” – “Rahahirviö”, Jodie Foster, Hollywoodin ihmelapsi, elokuvassa “Le Monde”

Lnäyttelijä Jodie Foster, 58, saa kunniamaininnan Palme d’Or Cannesin elokuvajuhlilla ja palkitsee vain 3-vuotiaana aloitetun uran. Pitkä Disney-ikoni ja mainospaikkojen tähti Yhdysvalloissa, 15-vuotiaana hänet mainittiin ensimmäistä kertaa Maailman roolistaan Minä, sininen kukka, Eric Le Hungin elokuva Jean Yannen, Sydne Rooman ja Bernard Giraudeaun rinnalla.

Jacques Siclierin katsaus, päivätty 31. lokakuuta 1977, korostaa sitä “Kamera viipyy Jodie Fosterissa, modernin nuoruuden mysteerissä”. Kummallista, että näyttelijää ei mainittu vuotta aikaisemmin omistetuissa artikkeleissa Taksikuski, Martin Scorsese, joka on hänen ensimmäinen merkittävä esiintymisensä valkokankaalla. Hän pelaa nuorta prostituoitua Robert De Niron edessä entisenä merimiehenä.

Yhdistetty itsestään huolimatta Reaganin hyökkäykseen

Tämä rooli on hänen arvoinen ilmestyä neljä vuotta myöhemmin sivuilla … International du Maailman. Jodie Foster mainitaan 2. huhtikuuta 1981 silloisen Washingtonin kirjeenvaihtajan Robert Solén kynästä artikkelissa, joka on omistettu 30. maaliskuuta 1981 hyökkäykselle Ronald Reagania vastaan ​​Washingtonissa. Ampuja John Hinckleyn hotellihuoneessa tutkijat löytävät näyttelijälle tarkoitetun rakkauskirjeen: ”Jodie Foster kertoi tutkijoille, ettei hän ollut koskaan tavannut Hinckleyä. “

Muutamaa päivää myöhemmin, 7. huhtikuuta 1981, Maailman oppia, että FBI: n tutkijat eivät ole löytäneet rikollisesta mitään erikoista, paitsi hänen suuren yksinäisyytensä ja intohimonsa Taksikuski : ”Vuosi 1976 on käännekohta John Hinckleyn elämässä. Suunnittelemme huhtikuussa Taksikuski Lubbockissa (Texas), jossa hän opiskeli (…) Joskus hän näyttää Jodie Fosterin valokuvan muukalaisille esittelemällä sitä tyttöystävänään. “

Lue myös John Hinckley, Ronald Reaganin ampunut mies, vapautettiin 35 vuoden internation jälkeen

Robert Solé antoi 23. kesäkuuta 1982 selvityksen tuomiosta: ”Washingtonin tuomioistuin ei todennut häntä syylliseksi, (…) hulluuden takia. “ Tuomaristo säilytti sen“Hän oli yrittänyt salamurhata Yhdysvaltojen presidentin näyttääkseen näyttelijä Jodie Fosterin silmissä, johon hän oli hullusti rakastunut ja joka pysyi kuuroina tämän muukalaisen tulisiin runoihin.”

Yksittäinen Hollywood-hahmo

Kadottuaan muutaman vuoden keskittyä kirjallisuusopintoihinsa Yalessa, tähti kuvaa useita elokuvia, joista osa on Ranskassa. Jos Josyane Savigneau ei ole tarjouskilpailu, 4. toukokuuta 1984 viimeisen Claude Chabrolin kanssa Toisten veri, amerikkalaisen tulkinta hämmästyttää toimittajaa: “Jodie Foster on niin kaunis, niin älykäs Hélènen roolissa (…), että tuntuu olevan valmis tulemaan ehdottomaksi viimeiselle Chabrolille. “

Sinulla on 61,88% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Lisätietoja