August 2, 2021

Srdce ven -albumin kynsien hampaat ovat edelleen täynnä nokkeluutta ja persoonallisuutta

(Melkein) naisten ryhmä Zuby nehty kuuluu kotimaisten perennojen joukkoon. Tänä vuonna tämän monityylisen bändin kuudes rivi julkaistaan ​​lähes seitsemän vuoden kuluttua. ”Srdce ven” -kokoelma tarjoaa kolmetoista uutta kappaletta, ensimmäistä kertaa ilman rumpalin perustajajäsentä Hana Řepovát, jonka tilalle tuli Jana Kaplanová.

Hampaiden kynnet – Sydän ulos

Julkaistu: 23.4.2021
Kokonaisaika: 38:17

Kappaleet: Riikinkukko, El Capitan, siluetti, lintu, lintu, koi, liemi, misteli, misteli VII, pudota, Urubamba, ottaen, San Francisco

Kustantaja: Intian laajuusrekisterit

Se on uskomatonta, mutta hampaiden kynnet (alun perin nimeltään Gas ja Dybbuk) ovat olleet kanssamme neljä vuosikymmentä. Ja vaikka hyvät ja herrat ovat vähitellen luopuneet punk-alkuista, he rakentavat työnsä edelleen energialle ja erottuvalle äänelle. Nykyinen uutuus ”Heart Out” tarjoaa sekoituksen rockia ja hyppyelementtejä. On kuin Destruction törmäisi sata eläintä. Yksi ensimmäisten nimien Oldřich Neumann alias Golda jäsenistä on vastuussa myös äänityksen kannesta, mukaan lukien kirjasen piirustukset yksittäisille kappaleille, mikä on muuten erittäin onnistunut. Hampaiden kynnet viihdyttävät jälleen paitsi musiikillista komponenttia myös tekstiä. Suuri on ode vuoristovaellukselle “El Capitan” ja hymyilevä outo kappale pilaantuneesta keittosta “Liemi”. Yhdessä tapauksessa he käyttivät runoilija Jan Skácelin tekstiä “Braní” -baladissa, jolla he käsittelivät täydellisesti, mukaan lukien saksofoni Jana Kaplanován surullinen sovitukset. Perinteinen sarja o Herrat, tällä kertaa nimeltään “rouva VII ”, yllättäen huolehti ainoa miesjäsen Jan Maxa (entinen Vltava), joka on ollut bändissä seitsemän vuotta. Se on reipas, järjettömästi hymyilevä teos, joka tunteellaan sopii täydellisesti ryhmän ohjelmistoon. Hampaat ja kynnet tekivät toisen hyvän ennätyksen. Levy “Srdce ven” on täynnä nokkeluutta, energiaa ja erottuvaa luonnetta. Ei kokeita, enemmän nostalgista näköistä, mutta toimii.

.

tarkista lähteeni