August 2, 2021

“Tuo kirottu nainen on armoton”

Alusta alkaen suhteet Meghan Markle ja hänen perheensä aviomies Harry he eivät olleet idyllisiä. Ilmeisesti William napsahti käteensä jo aiemmin Megxit arvioi sen “häikäilemättömäksi” kuinka hän oli tekemisissä henkilöstönsä kanssa. A uusi Itv-dokumentti Itse asiassa hän paljastaa sen heti alusta lähtien, koska Harry esitteli tyttöystävänsä perheelleen, entinen näyttelijä ei ollut vaikuttanut niin miellyttävältä kuin hän näytti.

Lue myös> Meghan Markle ja Harry, syytös Williamia vastaan: “Hän halusi uskoa, että veljellään on mielenterveysongelmia”

Meghan Markle, Williamille hän oli armoton

«Mutta katsokaa kuinka tuo kirottu nainen kohteli henkilökuntaani. Se on armotonCharlesin ja Dianan vanhin poika olisi sanonut räjähdyksessä. Dokumenttielokuvasta ilmenee, mikä vahvistaa Megania kohtaan syntyi kiusaamista avioliiton ensimmäisten kuukausien aikana. Loppu on historiaa: Megxit saapui ja sitten kuuluisa haastattelu Oprah Winfreyn kanssa, jossa pari, Sussexin herttuat, syytti kuninkaallista perhettä rasismista.

Meghan Markle, Williamille hän oli armoton

Per Robert Lacey, Kirjan “Battle of Brothers” kirjailija Harry ja Meghan eivät olleet aina kuvanneet kuninkaallista perhettä julkisena laitoksena, vaan Hollywoodin kuuluisuuksina: «He eivät olleet julkisesti annettavia lausuntoja, vaan psykiatrin sohvan yksityisyydelle sopivia tunnustuksia”. Haastattelu Oprah Winfreyn kanssa ei itse asiassa tehnyt muuta kuin pahentanut oikeustilannetta, mutta siitä, mikä on vuotanut otsikon uudessa dokumenttielokuvassa “Harry ja William Mikä meni pieleen Harry” (William mikä meni pieleen), ongelmat alkoivat ensimmäisellä tunnilla. Kuninkaallisen asiantuntijan mukaan Penny Junor, Megan ei ole koskaan yrittänyt piilottaa todellista luonnettaan rojaltilta: “Hän on höyhennyt höyheniään siitä päivästä lähtien, kun Harry esitteli hänet elokuun sukulaisilleen morsiamenaan». «Hänellä oli hyvin tarkka suunnitelma, jonka kuninkaallisen perheen läheinen henkilö paljasti minulleLisätty Robert Lacey. Monet jaksot, jotka olisivat osoittaneet hänen luonteensa.


Viimeksi päivitetty: tiistaina 6. heinäkuuta 2021 klo 18.28

© TUOTTAMINEN VARATTU

.

viimeisin blogiviestini