August 3, 2021

Viisi helppoa kesäkampausta – Fashionisima

Kirjaimellisesti vietät ikuisuuden etsimään kampausta ja pilaa sen sitten hiki, sortava lämpö ja kosteus. Koska haluat pysyä kauniina tänä kesänä tuhlaamatta aikaa kampaukselle, joka menee tasaiseksi 10 minuuttia myöhemmin, on ehdottomasti löydettävä ilme, joka toimii kesälämpö, ei häntä vastaan.

Sitten olen löytänyt 5 helppo kampaus se kestää koko päivän, jopa lämpötilan noustessa. Ota kuvakaappaus näistä helpoista kesäkampauksista ja pidä ne mielessä seuraavalla kerralla, kun lämpötila nousee ja aiot leikata kaikki hiuksesi.

Kesä kampauksen tyylikäs pulla

Haluat pidä hiuksesi poissa kaulasta, mutta et halua noutaa sitä sotkuisessa pullassa? Valitse super kaunis pulla helpoksi kesäkampaukseksi. Pidä irtonaiset hiukset loitolla käyttämällä hilseilemätöntä geeliä, jonka avulla voit asettaa hiukset ja jättää ne kiiltäviksi.

Kesäleikkaus rannallisilla aalloilla

Valitse ranta-aallot hieman sotkuisen ilmeen puolesta, kuten heräsit tänä kesänä. Käytä curling-rautaa saadaksesi aallot, ruiskuta sitten jonkin verran merisuolasuihketta ja kierrä hiuksiasi saadaksesi enemmän tilavuutta.

Bantu solmu kesäkampaus

bantu-solmut Paitsi että ne ovat hyvin kauniita, mutta ne ovat myös vähän sitoutuvaa suojaavaa kampausta, joka pitää luonnolliset hiuksesi suojattuna elementeiltä. Älä unohda tarttua harhaanjohtavaan reunaohjaimeen reunojen sijoittamiseksi.

Kesäleikkaus kasvoja kehystävillä punoksilla

Tämä on erittäin helppo kesätaistelu Mitä voit tehdä alle 10 minuutissa: Laita hiuksillesi tekstuurisuihke, rypistä se ja punos hiusten kaksi etuosaa saadaksesi mukavan ja kiusallisen ilmeen.

Kesä avaruuspulla kampaus

Tämä kampaus on täydellinen silloin, kun et voi käsittele hiuksiasi. Tarvitset paljon tekstuuria, joten tee se pesun välissä, kiinnitä se alas ja suihkuta joustavaan hiuslakkaan.

tämä