August 1, 2021

WSN valmistautuu takaisin kouluun muodin yhdistämishetkelle

Vaikka koululaiset asettavat laukunsa kaappiin, jotkut unelmoivat juhlistaa lukuvuoden alkua. Kun ohittivat kesäkuun ajanjakson, jonka aikana ensimmäiset fyysiset tapahtumat, jotka onnistuivat yhdistymishalusta huolimatta, olivat terveydellisten velvoitteiden varalta, Who’s Next -muotinäytösten ja Première Classen järjestäjä valmistelee paluuta syyskuun ensimmäinen viikko.

Hymyilee ja vuoristorata Who’s Next – WSN -viestinnässä

Ja jos uskomme WSN-kehitystiimien valitseman teeman, seuraava Who’s Next, joka pidetään Porte de Versailles’ssa 3.-6. Syyskuuta, on tapahtumarikas ja värikäs. Pariisin muotinäytös palaa näyttelykeskukseen palatakseen vuoristoradan kanssa. Symboli kahdeksantoista kuukaudesta, jonka muodin toimijat ovat viettäneet pandemian, synnytyksen ja uudelleen avaamisen välillä, mutta myös päättäväisesti juhlava ehdotus jälleennäkemisestä.

Järjestäjä voi investoida uudelleen Porte de Versailles’n saliin: ensimmäisen kerran tammikuusta 2020 lähtien.

”Emme pysyneet toimettomina. Ja onnistuimme jopa pitämään tapahtuman Tuileriesissa lokakuussa ”, kertoo Frédéric Maus, Comexposiumin 100 prosentin omistaman näyttelyn pääjohtaja vuodesta 2021 lähtien. Se oli painos, joka oli väistämättä monimutkainen kahden suljetun tilan välillä, mutta mikä antoi näyttelijöille mahdollisuuden seurustella, tehdä osa ammatistaan. Mutta löydämme Who’s Nextin roolin tällä ensimmäisellä todellisella muotinäytöksellä lukuvuoden alkaessa. “

Kuusi näyttelyä läsnä

Terveysluvan käyttöönoton myötä johtaja luottaa paluuseen vapaaseen liikkuvuuteen Euroopan tasolla ja lupaa miehittää vähintään kaksi salia. Sen on kuitenkin vakuutettava tuotemerkit ranskalaisten ja eurooppalaisten vierailijoiden tulemisesta. Tapahtuma pidetään (toistaiseksi) messukeskuksen salissa 5.2-5.3 ja 6, jotka sijaitsevat vasemmalla, kun tulet sisään. Organisaatio, jolle Boci (pukukorujen liitto) on myös uskonut Bijorhca-näyttelyn toiminnan, ilmoittaa yli 400 esirekisteröityä tuotemerkkiä.

Frédéric Maus, viime lokakuussa Tuileries-näyttelyssä, jossa kokoontuvat Première Classe, Who’s Next, Impact ja Man / Woman – WSN

“Näemme, että alueiden monimerkit ovat erittäin kiinnostuneita uudistamaan tarjontaansa mielenkiintoisten kausien jälkeen. Meillä on paljon uudistumista, Frédéric Maus kertoo. Concept-store-tyylisen ehdotuksen laajennuksena aiomme tarkastella tiettyjä lähestymistapoja, injektoida elämäntapaa ja lisävarusteita käyttövalmiisiin tiloihin. Ostajat löytävät tietysti tiensä sinne, mutta näen, että uudistumista on tapahtunut ja haluamme luoda vierailulle rytmiä. Esimerkiksi kolmasosa uusista tuotemerkeistä saapuu kestävällä tai eettisellä ehdotuksella. Tämä on täysin sopusoinnussa Impactin hengen kanssa, jota vietämme 2 vuotta. Meillä on yhteensä kuusi näyttelyä tälle painokselle. “

Who’s Nextin lisäksi, johon osallistuvat vakiintuneet pelaajat kuten Leon & Harper, La Petite Française ja La Petite Etoile, Bijorhcalla on noin kolmasosa Hall 6: sta koruammattilaisten tarpeisiin. Impactista vastaavat tuotemerkit hyötyvät samanlaisesta tilasta. Kokouksessa järjestetään myös valikoima merenranta- ja alusvaatemerkkejä sekä Riviera- ja Exposed-messut. Lopuksi, Traffic-esitys esittelee palvelu-, organisaatio- ja tuotantoratkaisuja palveluntarjoajien kanssa, jotka esittävät tarjouksensa minikokousten kautta.

“Uskon kiinnostukseen työskennellä yhdessä Porte de Versailles’n kanssa tarjotaksemme täydellisen tarjouksen. Teemme tämän sisäisesti konsepteilla, kuten Villa Beauté, joka tuo valikoiman ihonhoito- ja kosmetiikkamerkkejä tai yhteistyökumppaneiden kanssa kuten Ululen kanssa. Syyskuussa annamme nuorille yrittäjille, jotka ovat aloittaneet joukkorahoituksen Ululen kanssa toteuttamissaan yhteisissä ohjelmissa, esitellä kokoelmiaan monen tuotemerkin kanssa. Ja keskustelemme muiden näyttelijöiden ja liittojen kanssa, jotta he liittyisivät meihin seuraavana kautena. “

Digitaalinen foorumi Comexposiumille

Tämän WSN: n uuden kouluvuoden toinen kohokohta on sen digitaalisen alustan esittely. Hoitamisen, työn aloittamisen ja mahdollisten kumppanuussuhteiden tutkimisen jälkeen digitaalisten soittimien kanssa suunnitelma näyttää vahvistetulta. Syyskuussa Comexposium-alustan odotetaan nousevan.

”Tämän päivän toiminta on kokonaiskanavaista. Digitaalisen ja fyysisen välillä ei ole vastakohtia, mutta kontaktimuodot, täydentävät hetket. Esitys on löytämisen, vaihdon aika, mutta toteutus voi tapahtua verkossa viikkoa tai kuukautta myöhemmin. Tämän Comexposium-alustan tarkoituksena on hyödyntää eri näyttelyiden tunnettuutta ja kumulatiivista liikennettä. Voimme paljastaa, miten se toimii lukuvuoden alussa. “

Romain Costan on palattava ensimmäiseen luokkaan

Uusi työkalu, nimeltään CXMP, koskee myös Première Classe -näyttelyä, joka pidetään 1. – 4. lokakuuta Tuileries’n puutarhassa. Tässäkin tapahtuma osoittaa halua pelata yhdessä, koska läsnä on valikoima Mies / Nainen -näyttelytiimiä.

WSN-joukkueiden halu on myös tuoda uusi lähestymistapa. Pariisin sydämessä seuraavan muotiviikon aikana seisovien telttojen käsitteellistäminen on siten uskottu arkkitehdin ja vaikuttajan Romain Costan visioon. Tuotemerkkiehdotuksen tulee olla yhdenmukainen tämän tutkimuksen ja luovan hengen kanssa.

Äskettäin WSN: n, IFM: n ja afrikkalaisen perinteen luksus- ja premium-tuotemerkeille omistetun sijoitusyhtiön Birimianin solmiman kumppanuuden tulisi tuoda erityisesti uusi avantgardistinen kosketus Afrikasta. Digitaalisen muodin juurista koostuva näyttely, jota luksusryhmät tutkivat ja tutkivat yhä enemmän, avaa maailmankaikkeuden, joka on edelleen tuntematon tekstiilien luomiseen osallistuville. Ennen kuin näille projekteille omistettu tila näytetään vuonna 2022?

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

Toimialuenimesi