July 28, 2021

Alice Campello, Moratan vaimo, uhkasi kuolemaan lapsineen miehensä maalin jälkeen. Hänen vastauksensa

Mitä tapahtui dopo Italia-Espanja a Euro 2020 ilmoitus Alice Campello, italialainen vaimo Alvaro Morata monopolisoi keskustelun sosiaalisessa mediassa. Espanjan jalkapalloilijan seuralainen sai aviomiehelleen ja lapsilleen kohdistuneet kuolemanuhat ja viestit sosiaalisessa mediassa. Hän jakoi nopeasti joitain heistä tarinoista Instagram ja sitten hän vastasi jättäen vahvan ja selkeän viestin näitä barbaareja vastaan.

Lue myös> Italia-Espanja, taloudenhoitajan hölmö: hän erehdyttää Bonuccin faniksi ja yrittää työntää hänet pois

Italia-Espanja, Alice Campello uhkasi kuolemaa

Vaikuttajan ja yrittäjän aviomies Alice Campello On Alvaro Morata, – näyte Punainen Furies kuka teki eilen tasoituksen Italian kanssa ja joka jätti ratkaisevan rangaistuksen kohtalon oudon käänteen takia. Alice on kotoisin Venetosta ja on herättänyt joidenkin maanmiehien vihaa sosiaalisessa mediassa. Lähetetyt viestit ovat seuraavat: «Etkö uskalla lähettää kuvia tavoitteesta. Tulen kotiisi ja poltan sinut elää Instagramissa ». Ja sitten taas loukkaukset ja loukkaavat epiteetit hänen viesteissään olevissa kommenteissa.

Italia-Espanja, Alice Campellon kopio

”Rehellisesti, en todellakaan kärsi mistään näistä viesteistä. En edes usko, että se on “italialaisten” vaan tietämättömyyden tekijä. Mutta luulen, että jos se olisi tapahtunut hauraammalle tytölle, se olisi ollut ongelma. Muistakaamme, että on urheilua yhdistää olematta turhautuneita. Toivon todella tulevaisuudessa, että tämän tyyppisille ihmisille voidaan toteuttaa vakavia toimenpiteitä, koska se on häpeällistä ja mahdotonta hyväksyä ».


Viimeksi päivitetty: keskiviikkona 7. heinäkuuta 2021, 13:03

© TUOTTAMINEN VARATTU

.Täällä