July 28, 2021

Ensi-ilta: Ventolin kutsuu sinut treffailemaan luonnossa Moss-leikkeessä

Aivan neljä vuotta kuluu toisen “Welcome” -sarjan ilmestymisestä syyskuussa, ja näemme sen seuraajan vihdoin syksyn alussa. Ventolina-työpajan uusi kokoelma saa otsikon ”Tänään on ajastettu”. Kirjoittaja paljasti, että hänen lapsistaan ​​tuli ensimmäisiä tuoreen materiaalin kritiikkiä. Ensimmäinen maku siitä on kesän tarttuva kappale “Mech”. Mukana olevan videon ohjasi Johana Novotná, joka oli myös Disco Science -räjähdepussin syntymässä. Tässä tapauksessa elokuva on kuitenkin paljon suoraviivaisempi, mutta samalla tarina jättää tarpeeksi tilaa kuuntelijan mielikuvitukselle. Se kuvattiin Jizera-joen altaalla, missä David Doubek (kuten muusikon sivunimi kuulostaa) kävi treffailemassa vaimonsa Kláran (hän ​​laulaa myös ”Mechissä”) ja koiransa Majdan kanssa. Keskeinen motiivi pyörii rakkaittemme ympärillä pakkauksissa eläimet ja ihmiset.

“Moss” on yritykseni tehdä iloinen kappale onnettomina aikoina. Se perustuu kokemuksiin, joita minulla oli vaimoni ja lasteni kanssa luontoseisokin aikana, ja kaikesta pimeydestä huolimatta se antoi minulle aina halun elää. Ja “ Moss ” tarkoittaa sitä, että ulkona metsässä on mukavaa yhdessä. He laulavat siitä jokaisessa hakuraidassa ja siinä kaikki. “ lisää David itse. Edellä mainitun Klára Doubkován lisäksi Tomáš Kelar ja Prokop Holoubek esiintyvät vieraana tulevassa levyssä, kun taas jälkimmäinen käsitteli sitä myös tuotannossa. Rummut nauhoitettiin Sonon keskustassa ja Jiří Topol Novotný istui niiden taakse, kun taas kokenut Ondřej Ježek katseli masterointia jáMOR-studiossa. Albumi “Today is timed out” julkaistaan ​​ensimmäisenä koulupäivänä (ts. Epätavanomaisesti keskiviikkona 1. syyskuuta) Bumbum Satorin lipun alla, ja se tuo yhdeksän kappaletta. Sanotaan, että näemme rakkauslauluja, iloisia ja painostavampia sci-fi-kohtauksia, ja myös päänäyttelijän perinteinen näytelmä on tilannekohtaista. Musiikillisesti se on monipuolisempi kuin “Welcome”, mutta myös intiimimpi. ”Pilvi, jolla seisoin, yhtäkkiä suli. Näkökulman muutos toi minut takaisin perheeseen ja luonteeseen, josta kasvamme ja johon kuulumme, mikä antaa ja ottaa myös. päättelee Ventolin.

.

indeksi