July 31, 2021

“Hän ei ole nainen minulle, hän ei edes itkin”

Tämän painoksen kiistämättömät päähenkilöt / Temptation Island, Tommaso e Valentina he ovat jo lähteneet ohjelmasta ja vastakkainasettelu on merkinnyt heidän suhteensa loppua. Monet ihmettelevät, hajosivatko he tosiaan, mutta heti sen jälkeen tehdyistä nauhoituksista kävi ilmi molempien kuumat reaktiot. “Hän ei ollut nainen minulle, hän ei edes itkin”, sanoi 21-vuotias, että hän ei pitänyt 40-vuotiaan tyttöystävänsä käyttäytymisestä kylässä ja huijasi häntä sinkku Giulian kanssa.

Lue myös> Temptation, Tommaso ja Valentina. Selvaggia Lucarelli: «Hän on manipulaattori, hän on riippuvainen. Myrkyllinen suhde… ”

Temptation Island, Tommaso ja Valentina: reaktiot

“Olen tyytyväinen tekemäni, parempi ymmärtää se nyt, kun puolitoisen tai kahden vuoden kuluttua ja ehkä jätän hänet myöhemmin”, Tommaso perusteli patologista mustasukkaisuutta osoittamatta katumusta pettämisestä. «Valentina ei edes itkenyt nähdessään noita kohtauksia, edes kyyneliä … itkin kaksi ensimmäistä päivää kuin lapsi. Ja hän? Jos olisin todella ollut rakastunut, en olisi käyttäytynyt näin Giulian kanssa. Mitä tapahtui, ei koskaan tapahtuisi. Jos se tapahtui, johtui siitä, että tunsin itseni niin irrotetuksi hänestä, että tein mitä tein. Olen onnellinen, heräsin. Olen 21 vuotias. En halua enää ohittaa kaikkia vaiheita, jotka halusin hypätä olemaan hänen kanssaan ».

Temptation Island, Tommaso ja Valentina: reaktiot

«Olisin odottanut sen olevan hieman palaneen, odotin isku suuhun eikä sen sijaan mitään. Jos olisin nähnyt tällaisen videon, rikkoisin koko kylän, otin veneen ja menin hakemaan sen. Suudeltuaan Giuliaa aloin itkeä ajatellen, kuinka Valentina olisi voinut olla eikä sen sijaan ollut paha », hän lisäsi. Valentina vastasi: «Hänen näkeminen näin oli vahva, mutta ymmärrän kuinka pettynyt hän oli: hän on parantumaton. Hänen on parasta olla ikäisensä kanssa kaikilla rintamilla. Tämä ohjelma on palvellut meitä molempia. Minun on oltava nainen, joka osaa pitää etäisyyttä miehistä, emme ole yhteensopivia. Olemme tunteita, mutta päivittäisen elämän hallinnassa törmäämme liikaa ».


Viimeksi päivitetty: keskiviikkona 7. heinäkuuta 2021, 11.29

© TUOTTAMINEN VARATTU

.

tärkeä sivusto