August 2, 2021

“Italialaiset eivät maksa Chiara Ferragniä, hän maksaa”

Ddl Zan, uusi tunkeutuminen Fedez vastaan Matteo Renzi. Laulaja puolustaa vaimoaan Chiara Ferragni ja ilmoittaessaan uudesta suorasta sosiaalisesta yhteisöstä Alessandro Zan, Marco Cappato e Giuseppe Civati, ei lähetä heitä kertomaan Italia Vivan johtajalle.

Lue myös> Ddl Zan, Fedez puolustaa Ferragniä ja hyökkää Renziin: «Älä huoli Matteo». Sitten kaivaa

Sosiaalinen tapaaminen suoran lähetyksen kanssa Fedez on asetettu tänään klo 18.30, mutta sillä välin laulaja laukaisee uuden työn Italia Vivan senaattoria ja johtajaa vastaan: “Italian politiikan perusta on ymmärrettävä Matteo Renzi pyytää julkista keskustelua a Chiara Ferragni, se on surullinen asia. Hämmästyttää minua se, että joka kerta, kun vaimoni ja minä annamme itsemme ilmaista ilmaiset ajatuksemme maastamme, tällä intellektuellien, poliitikkojen ja toimittajien avaruudella, jotka kutsumalla meitä tietämättömiksi eivät tee muuta kuin laittavat ajatuksen Chiara Ferragni ja Italian poliitikoista. Matteo Renzi on poliitikko, jonka italialaiset maksavat edustamaan heitä, Chiara Ferragni on yrittäjä, joka ei painaa italialaisten taskuja ja joka ilmaisee ajatuksensa ja jolla on varaa tehdä se jopa banaalisesti ».

Fedez Sitten hän esittelee hänen kanssaan elävät Alessandro Zan, Marco Cappato ja Giuseppe Civati: “Niille, jotka haluavat oppia lisää senaatissa tapahtuvasta, he voivat seurata meitä, heidän äänensä ovat paljon arvovaltaisempia kuin minun ja voivat saa meidät ymmärtämään tilanteen hyvin ”. Laulaja palaa sitten hyökkäämään Matteo Renzi: «Välitätkö todella Zan Ddl: stä vai onko se tavallista para … että hän on aina osoittanut olevansa näinä Italian politiikan vuosina? Onko salainen äänestys Zan Billistä todella tarpeen? Koska minä, tyhmä, yksinkertainen ja tietämätön mieli, haluaisin kansalaisena tietää, mitä meitä edustavat senaattorit äänestävät heidän työnsä arvioimiseksi ja miksi sitten sinetöidä äänensä? ”.


Viimeksi päivitetty: keskiviikkona 7. heinäkuuta 2021, 12.47

© TUOTTAMINEN VARATTU

.

www-sivu