August 1, 2021

Rokota, kysy kauppiailta, jotka eivät enää halua sulkea kauppojaan

Kautta

AFP

Julkaistu7. heinäkuuta 2021

He “kutsuvat juhlallisesti ranskalaisia ​​rokotettaviksi”: suuret kauppaliitot selittävät keskiviikkona, että heidän mielestään rokote on paras tapa välttää sulkemista uudelleen, kun taas rokotuspyynnöt lisääntyvät, ja keskinäiset työntekijät ovat viimeisimpiä kannattajia. hoitajien velvollisuudesta.

Shutterstock

“Kaikki uudet toimintarajoitukset olisivat dramaattisia kauppaa harjoittaville”, sanoi ammattiliittojen yhdistys Conseil du Commerce de France (CDCF) ja Ranskan kauppiaiden liitto (CDF) yhteisessä lausunnossaan, jossa kehotettiin “ranskalaisia ihmisillä ja erityisesti heidän asiakkaillaan, on henkilökohtainen ja kollektiivinen vastuu ”.

Tämä edellyttää paitsi esteeleiden kunnioittamista myös “rokotetaan, jotta voimme palata vapauksiin, joihin me kaikki olemme sitoutuneet, mukaan lukien mahdollisuus käydä kauppoja ilman rajoituksia”.

”Kauppa on elämää. Sen säilyttämiseksi tarvitaan ele, asenne: rokotetaan ”, tiivistää CDF: n puheenjohtaja Francis Palombi. “Se on nopeaa, ilmaista ja ilman suurta riskiä. Rokotetaan neljännen synnytyksen välttämiseksi! “

“Emme halua hallituksen joutuvan tekemään tämän vaikean valinnan sulkea liikkeet uudelleen virtausten vähentämiseksi, vaikka emme olisikaan saastumispaikkoja”, lisää CDCF: n puheenjohtaja William Koeberlé.

Samana päivänä Mutualité Française, joka yhdistää melkein kaikki keskinäiset ranskalaiset Ranskassa, kannatti hoitajien pakollista rokotusta “kaikkien pandemian erityisen alttiiden ihmisten” suojelemiseksi.

Useiden päivien ajan keskustelu on kiihtynyt hoitajien mahdollisesta velvollisuudesta, koska Delta-vaihtoehto etenee Ranskassa ja vain noin 60% heistä on saanut ensimmäisen injektion. Pääministerin on määrä kuulla asiasta valittujen virkamiesten järjestöjä torstaina.

Mutualitén lehdistötiedotteessa muistutetaan, että “hoitajilla on jo velvollisuus rokottaa hepatiitti B: tä, jäykkäkouristusta ja poliota vastaan” ja että “jotkut Euroopan maat, kuten Italia, soveltavat tätä rokotusvelvollisuutta jo kaikille hoitajille ja jopa muiden kansalaisten kanssa tekemisissä olevien ammattien kanssa.

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 Agence France-Presse
Kaikki tässä jaksossa (tai tapauksen mukaan tällä sivulla) toistetut tiedot on suojattu AFP: n immateriaalioikeuksilla. Siksi mitään näistä tiedoista ei saa tuottaa, muokata, levittää uudelleen, kääntää, kaupallisesti hyödyntää tai käyttää uudelleen millään tavalla ilman AFP: n etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. AFP ei ole vastuussa viivästyksistä, virheistä tai puutteista, joita ei voida sulkea pois, eikä näiden tietojen perusteella toteutettujen toimien tai tapahtumien seurauksista.

.

klikkaa tätä nyt