August 3, 2021

CNCC: n mukaan melko dynaaminen alku myyntiin kauppakeskuksissa

Kansallinen kauppakeskusten neuvosto arvioi kesämyynnin alkua. Tämän alennusjakson ensimmäisen viikon aikana, joka alkoi tällä kaudella 30. kesäkuuta, ranskalaisten kauppakeskusten kävijämäärä kasvoi 7% verrattuna vuoden 2020 myynnin ensimmäiseen viikkoon (joka oli alkanut 15. heinäkuuta).

Le Passage du Havre Pariisissa – Shutterstock

CNCC odottaa kasvavan liikevaihdon kasvavan myös, että kauppiaat ilmoittavat “korkean keskikorin ja hyvät muuntokurssit”.

Kauppakeskuksissa havaittu positiivinen liikenne voidaan hänen mukaansa selittää “suurilla tuotevarastoilla, erityisesti tekstiilialalla, kauppiaiden harjoittamilla huomattavilla alennuksilla”. Jotkut suuret keskukset olivat itse asiassa suljettuina yli kolmeksi kuukaudeksi ensimmäisen vuosipuoliskon aikana.

CNCC toivoo, ettei terveyskriisin jatkuessa joudu uusiin rajoituksiin, ja CNCC on liittynyt Ranskan kauppaneuvoston vetoomukseen, joka pyytää ranskalaisia ​​rokottamaan, jotta vältetään saastumisen lisääntyminen.

Ensimmäisten myyntilukujen osalta Alliance du commerce on jo ilmoittanut tuloksen: vaatemerkit sanovat allekirjoittaneensa Ranskassa ensimmäisen myyntipäivän “pettymyksen”, jonka aktiivisuus laski 17,8% verrattuna vuoden 2019 ensimmäiseen päivään. kesämyynti (vaikka + 7,6% vuoteen 2020 verrattuna).

SoCloz-alusta puolestaan ​​ilmoitti, että kokonaiskanavatilaukset myynnin ensimmäisenä päivänä laskivat 33% vuoteen 2019 verrattuna, kun taas palveluntarjoaja Tiendeo väittää, että ostotarkoitukset laskivat myynnin aikana tänä vuonna 15% (vuoteen 2020 verrattuna).

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

Voit kokeilla tätä