August 1, 2021

Free Lance löytää uudelleen seksuaalisen vetovoiman Alfredo Piferin kanssa

Rohkeampi, enemmän aistillisuutta, enemmän glamouria. Tämä on pohjimmiltaan uusi kuva, jota haluaa Free Lance, kenkämerkki, jonka veljekset Guy ja Yvon Rautureau perustivat vuonna 1980 ja jonka Xavier Marie osti vuonna 2017 ja joka on juuri kehottanut italialaista suunnittelijaa, Alfredo Piferiä toivomaan. uusi. kohtalo.

Alfredo Piferi

Roomalais-lontoolaisen suunnittelijan, joka aloitti uransa Valentinossa, jatkoi työskentelyään Versacessa miesten ja naisten linjojen avustajana ja viimeksi naisten luovana ohjaajana Jimmy Choon. tuotemerkin uudestisyntymiseen.

“En tiennyt tuotemerkkiä ennen kuin tapasin Rautureau-konsernin toimitusjohtajan Camilla Schiavonen, mutta tiesin, että tuotemerkki tunnettiin Ranskassa ja Italiassa”, hän selittää. ), Löysin poikkeuksellisen arkiston, yli 6000 paria täydellisesti säilyneitä kenkiä, joiden muotoilu oli uskomaton. Mallit 80-luvulta 2000-luvulle ja inspiroivat suurinta osaa luksusbrändeistä. Se vakuutti minut menemään pidemmälle.

Entisen vanhemman suunnittelijan ja visuaalinen kauppias Jimmy Choo, Alfredo Piferi allekirjoittaa saapumistaan ​​varten brändin täydellisen uudistuksen ja pyrkii unohtamaan paikannuksen “Nykyaikainen” tuotemerkistä premium- ja “luxury entry” -segmentille.

Uusi Free Lance -tyyli

Uudistussuunnittelu alkoi uuden logon ja uuden fontin valitsemisella, jossa oli retro 60-luvun aksentti, ja tuotemerkille rakkaan tunnuksen palauttamisen alussa: ruusun. “Graafisempi, vähemmän romanttinen ruusu, joka kutsuu aistillisen ja vakuuttavan naisellisuuden, joka on edelleen läsnä tiettyjen mallien pohjassa ja joka on huomaamattomasti ommeltu suoraan kengän nahkaan tai painettu stilettoon.”

“Uusi Free Lance osoittaa kaikille naisille ja etenkin modernin, vapaan ja itsenäisen naisen hengelle” myös Alfredo Piferin taiteellisen luovuuden ehdottoman aistillisemman ja seksikkäimmän kokoelman kautta “tuotemerkin unohtama pylväs. viime vuosina, paljastettu tässä kokoelmassa kantapään palatessa, ylellistä ja aistillista, toisinaan muistuttavaa ruusun piikkiä tai innoittamana Santiago Calatravan arkkitehtuurista ”.

Toiveet glamourista, jotka heijastuvat sekä Lune-nilkkurissa, seksikäs muunnelma a chelsea saappaat90-luvulta peräisin olevan Julie-sandaalin uusintapainoksen kautta, joka leikkii silkkihihnoilla ja epäkeskisellä pilkukannalla, muulilla ja pumpuilla, joissa yhdistyvät punainen ja vaaleanpunainen ja morsiamen pehmuste tai aistillinen sandaali, Cambre, arkistojen innoittamana ja sijoitettu talon surrealistiseen Diablo-kantapäähän.

Free Lance syntyy uudestaan ​​Alfredo Piferin kanssa

Aistilliseen Free Lance lisää kaupungin viehätyksen, joka yhdistää porvarillisen mokkasiinin uusiin mittasuhteisiin, ylisuuren kantapään ja ennennäkemättömän värivalikoiman – vermilionin punainen, jauhevalkoinen ja vaaleansininen -. vetoketjullinen naplak-kenkä kolmessa osassa tai suora kenkä, jossa on kymmenen senttimetrin kantapää ja neliönvarvas yhdeksänkymmentäluvun.

Lopuksi, Länsi-linja, joka oli siihen asti monopoloinut Free Lance -kuvan viime vuosina, pyöräilijän suurella menestyksellä, on edelleen olemassa lippulaiva Thornin ympärillä, joka on aina tehty Goodyearin ompelutekniikalla. , pehmeämmät viivat, pienemmät nastat ja hienostuneempi metallityöt ”, Alfredo Piferi kertoo. Neliönvartiset saappaat näyttävät myös ulkonäöltään, ja cowboy-kenkä on feminisoitu viistetyllä kantapäällä ja kapenevalla kärjellä.

Alfred Piferi on mukana myös Free Lance -myymälöiden – 15 omaa kauppaa ja 10 tavaratalojen nurkkaa – suunnittelun uudelleenjärjestelyssä. Se tarjoaa muutamassa kuukaudessa upouuden konseptin, joka on järjestetty tyylikkäämmän ja tyylikkäämmän sementin ympärille. . harmaat seinät ja kirkkaat koriste-elementit. “

Free Lancen uusi kosketus

Vegaanikapselikokoelmaa on tarjottava myös tänä talvena. Helmikuussa 2020 lanseerattu, omistettu Piferi-tuotemerkki, lehdistön ylistämä ja jo noin 15 myyntipisteessä ympäri maailmaa, Harrodsista Neiman Marcukseen Yhdysvalloissa. , ja Pedderistä Aasiassa.

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

Ota selvää täältä