July 28, 2021

Priti Patel, Boris Johnsonin “Iron Lady”.

“Sisäasiainministerinä minulla on erityinen vastuu tällä kansallisen historiamme ratkaisevalla hetkellä ja hallinnan palauttamisessa [le fameux ­slogan des brexiteurs]. Aiomme lopettaa ihmisten vapaan liikkuvuuden lopullisesti! “ Tämä 1On Lokakuussa 2019 Priti Patel pitää taukoa Britannian konservatiivipuolueen vuotuisessa messussa. Hän käytti puheenvuoron suosionosoituksia hänen asialle sitoutuneiden toryaktivistien yleisön edessä. Oikeakätisen Ison-Britannian sisäasiainministerin vastustajat eivät aio unohtaa lihansyöjä- ja voittoisaa hymyä, jota hän käytti sinä päivänä.

Johnsonin hallituksen keskipisteenä Priti Patel, 49, on vankka brexitisti, joka flirttailee säännöllisesti äärioikeiston arvoisilla teeseillä, on Euroopan unionia, vasemmistoa ja Britannian liberaalidemokraatteja yleensä nostalgisten kannattajien keskipiste. Withamin (Etelä-Englannissa) jäsen ei puhunut poliittisen uransa alkaessa, 2010-luvulla, kuolemanrangaistuksen puolesta. “Pelottava työkalu” ?

Tottunut polemiikkaan

Ohut kasvot, mutta pureva sävy, polemikaan tottunut, ei ole epäröinyt viime kuukausina hyökätä “Aktivistijuristit” maahanmuuttajien oikeuksien puolustaminen “Ehdottomasti häpeällistä” Black Lives Matter-mielenosoittajat, jotka heittivät orja Edward Colstonin patsaan Bristolin satamaan, “Ekologiset ristiretkeläiset” sukupuuttoon liittyvän kapinan liikkeen “Kuka ampui rikollisia” ja jopa Englannin joukkueen jalkapalloilijat polvistuvat muukalaisvihaa vastaan ​​- “Poliittinen postitus”, ministeri arvioi.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Maahanmuutto: Iso-Britannia haluaa kriminalisoida Kanavan ylitykset

Priti Patel on myös se, joka toteutti vakiintunut tila Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuville Euroopan kansalaisille, kieltäytymällä jatkamasta 1On Heinäkuu on määräaika tämän pitkäaikaisen oleskeluoikeuden hakemiseen. Ministeri on vihdoin juuri vapauttanut uuden suuttumuksen aallon Kansalaisuus ja rajat -asiakirjasta, joka julkaistiin tiistaina 6. heinäkuuta ja jossa kriminalisoitiin Channel-ylitykset. Siirtolaisille, jotka kiertävät siellä ilman lupaa, voi olla vankeusrangaistus. Tanskan mallin mukaan hallitus harkitsee myös turvapaikanhakijoidensa karkottamista toiseen ulkomaille. Siirtolaisapuyhdistysten tuomitsema politiikka.

Sinulla on 55,47% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Voit tarkistaa täältä