August 2, 2021

TikTokista Roxyyn: ilmoitamme Tate McRaen ensiesityksestä, laulaja Michael Malarkey soittaa intiimin konsertin Prahassa

Tate McRae on kanadalainen laulaja, lauluntekijä ja tanssija, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa “You Broke Me First” -kirjoittajana, joka on yksi vuoden 2020 suurimmista hitteistä. Hän oli TikTokin ja sosiaalisten verkostojen listojen ja radion kierrosta. Hänellä on kaksi palkittua projektia ansioksi, ja Forbes-lehti on sijoittunut 30 alle 30-vuotiaille. Hän on juuri debyytti. He esiintyvät Prahassa ensimmäistä kertaa 12. toukokuuta 2022 Roxy-klubissa, lippuja (690 CZK) myydään osoitteessa fource.cz sekä GoOut.cz- ja Ticketmaster-myyjillä. Jo ennen musiikkiuraansa McRae oli päättänyt tulla ammattitanssijaksi. Kolmetoista vuoden iässä hänestä tuli ensimmäinen kanadalainen tanssija, joka tuli yhdeksi amerikkalaisen televisio-ohjelman So So You Think You Can Dance finalisteista. Tuolloin hänen YouTube-kanavansa alkoi herätä eloon, missä hän lisäsi tanssiteemaisia ​​blogeja ja myöhemmin alkoi lisätä ensimmäisiä omia kappaleitaan ja cover-versioita kuuluisimmista hitteistä. Jo hänen ensimmäinen virushitti ”One Day” kiinnitti Taten huomion mediaan ja julkaisuihin. Vain kappale “You Broke Me First” teki hänestä nousevan tähden.

“Luulen, että laulu oli niin suosittu, koska ihmiset pystyivät tunnistamaan sen ja auttamaan heitä ilmaisemaan tunteensa vaikeina aikoina. Minulle on suuri kunnia kirjailijana, kun julkaisin kappaleen, en halunnut muuta kuin nähdä sen, kuinka hän häiritsee muiden ihmisten elämää hyvässä elämässä. “ paljasti McRae kanadalaiselle aikakauslehdelle Complex. “You Broke Me First” -sovelluksessa on tänään noin yhdeksän miljardia suoratoistoa, ja McRae on esiintynyt sen kanssa MTV-, VMA-, Jimmy Fallon- ja Jimmy Kimmel-TV-ohjelmissa. Siitä lähtien hän on onnistunut tekemään yhteistyötä poptähtien kanssa, kuten Khalid, mustakarhu tai Troy Sivan. Amerikkalainen laulaja Michael Malarkey palaa Prahaan 25. maaliskuuta 2022, josta hän tuo (ei vain) Englannissa nauhoittamansa levyn “Graveracer”. Kahden suuren konsertin jälkeen Roxy-klubilla hän päätti esiintyä läheisesti Café V Lese -ympäristössä. Et ole vielä ollut niin lähellä epäjumaliasi. Lippuja (490 CZK) on tällä hetkellä myynnissä. Malarkey tuli tunnetuksi näyttelijänä, mutta hän itse sanoo olevansa enemmän muusikko. Useiden vuosien jälkeen punkbändeissä hän julkaisi debyyttialbuminsa “Mongrels” vuonna 2017, mikä toi roolimallinsa lähemmäksi Leonard Cohenia ja Tom Waitsia. “Tiedän tarkalleen, mitä haluan laulaa, ja yritän toteuttaa ideani mahdollisimman paljon”, Malarkey sanoo.

.

Tässä