August 1, 2021

vuoden 2020 painoksen loppuosa pidetään 14. ja 15. heinäkuuta

Bianca d’Aponte -palkinto, kilpailu Italialaista lauluntekijöille, palaa kahden päivän musiikilla. 14 e 15. heinäkuuta 2021 sijoittuu Aversa 16. painoksen finaali, alun perin suunniteltu Lokakuu 2020 ja lykättiin sitten terveydelliseen hätätilanteeseen liittyvien säännösten osalta.

Tällä välin valinnat 17. painoksen finalisteille ovat käynnissä. Finaalit on suunniteltu 22 e 23. lokakuuta 2021.

Painoksen kummi 2020 On Arisa, kuka pelaa viimeisenä iltana Foolsin laulu / Bianca d’Aponte, sekä joitain hänen kappaleitaan. Laulajan tehtävänä on myös johtaa tuomaristoa.

Se on kahden illan avaus Cristiana Verardo, viimeisimmän version kilpailun voittaja. 14. heinäkuuta siellä on myös lavalla Uusi suosittu laulamisen yritys, joka saa a Elinsaavutuspalkinto alkaen Aversan kaupunki. Yhdessä heidän kanssaan he esiintyvät Giuseppe Anastasi, Bungaro, Alfina Scorza e Brunella Selo. 15. heinäkuuta, lisäksi Arisa, astuu lavalle vieraina A’67, Patrizia Laquidara ei Puupäät.

Iltaisin 14 e 15. heinäkuuta sijoitetaan ulkotiloihin Enrico Fermin tieteellinen lukio. Pääsy tapahtuu vain varauksella. Iltoja on mahdollista seurata myös vuonna suoratoisto sivuilla Facebook / Bianca d’Aponte -palkinto ja Rai Radio 1.

Bianca d’Aponte -palkinto: finalistit ja palkinnot

Kilpailun laulajia ovat: Bambi antaa Napoli, Simona Boo antaa Termoli, Ebbanesis antaa Napoli, Lamante antaa Piovene Rocchette, Nolla antaa Piano di Sorrento, Lucrezia antaa Bologna, Elena Romano antaa Firenze, Sara Romano antaa Monreale, Veronica antaa Aversa, Chiara White antaa Firenze.

Heille on useita palkintoja. Kokonaisvoittaja menee Bianca d’Aponte -palkinto, stipendillä 1 000,00 €, osallistuminen vieraana seuraavaan Palkinto ja kolme esityskonserttia, tuottanut Doc Live. Sillä kuka voittaa Kriitikoiden palkinto Fausto Mesolella apuraha on 800,00 €. Maininnat palkitaan myös parhaasta tekstistä, parhaasta musiikista ja parhaasta tulkinnasta.

Kilpailu antaa myös oikeuden 10 000,00 euron avustukseen kuuden päivän kiertueelle voittajalle, jonka tunnustaa Uusi Imaie.

Palkintojen joukossa, jotka organisaation ulkopuoliset elimet ja yhdistykset saavat tarttua, on: etiketin palkinto Äänet Italiasta / Mariella navaehdotuksella mahdollisesta taiteellisesta yhteistyöstä; että Soundinside-kellarikirja, luomalla live-video studioon; Se Virus Studio, ‘Na stella -palkinto (kappaleen nimi Mesolella), äänittämällä kappaleen taiteellisen tuotannon kanssa Ferruccio Spinetti; että naisellinen etiketti Maieutica-levyt / Veronica Marchi (vuoden 2007 ensimmäisen painoksen voittaja) Palkinto) teoksen tuottamista ja julkaisemista varten. Lisäksi voittajataiteilijalle tai muulle finalistille ehdotetaan yhden vuoden oikeudellista ja johtajan apua Sinä joka.

Yhdistyneet kirjoittajat

Palkinnon tuomaristot

Tuomaristo koostuu vakiintuneista lauluntekijöistä, lauluntekijöistä, kirjailijoista, säveltäjistä, alan toimittajista, ammattilaisista ja kulttuurioperaattoreista jaettuna kahteen tuomaristoon: yksi ehdoton palkinto ja toinen kriitikkopalkinto, oikeus Fausto Mesolella, tapahtuman historiallinen taiteellinen johtaja.

He ovat osa ensimmäisiä Giuseppe Anastasi (lauluntekijä), Arisa (lauluntekijä), Giuseppe Barbera (muusikko ja säveltäjä), Mimì Ciaramella (muusikko ja säveltäjä), Sergio Delle Cese (varaus Antenna Music Factory), Piero Fabrizi (tuottaja), Angelo Franchi (AF47-musiikki), Elena Ledda (lauluntekijä), Carlo Marrale (lauluntekijä), Mariella nava (lauluntekijä), Patrizia Laquidara (lauluntekijä), Albert Quartan (Poistu musiikista), Daniele Sanzone (lauluntekijä), Andrea Satta (lauluntekijä), Brunella Selo (lauluntekijä), Roberto Trinci (Sony / ATV Music Publishing).

Varten Fausto Mesolella -palkinto sen sijaan he ovat tuomaristossa: Roberta Balzotti (Tgr RAI), Mauro De Cillis (Rai Isoradio), Giuliano Delli Paoli (Ondarock), Ciro De Rosa (Blogfoolk), Max De Tomassi (Rai Radio1), Cecilia Donadio (Tgr Campania), Angela Garofalo (Casertan ja Napolin aikakirjat), Elisabetta Malantrucco (Rai Radio Techete), Duccio pääsiäinen (Rai Radio1), Leonardo Pascucci (Saari, jota ei ollut siellä), Diego Pelko (Rooma), Timisoara Pinto (Gr1), Alessia Pistolini (musiikkikriitikko), Ivan Rufo (Kirjoittajan työpajafestivaali), Paolo Talanca (Arjen esiintyminen), Ilaria Urbani (tasavalta), Paolo Ventriglia (Aamu), John Vignola (Rai Radio1).

Bianca d’Aponte -palkinto mainostaaOnlus-musiikkiliitto Bianca d’Aponte, etuoikeutetun kumppanin kanssa Aversan kunta.

Kumppanit ovat: Hätäapu, MAU, NuovoImaie, Doclive, Äänet Italiasta, Andrea Parodi -palkinto, Saari, jota ei ollut siellä, Blogfoolk, Maieutica Dischi, SIEDAS, Virus Studio, Soundinside Basement Records, Virginia Vita Association.

Bianca D'Aponte -palkinto

Katso sivustoa täältä