August 2, 2021

7 ja 4-vuotiaat italialaiset sisaret kirjoittavat kuningatar Elizabethille lohduttaakseen häntä aviomiehensä Philipin kuolemasta: suvereeni vastaa

kuningatar Elizabeth hän sai niin paljon rakkautta kaikkialta maailmasta aviomiehensä kuoleman jälkeen, Prinssi Philip. Hän ei kuvitellut heidän kirjoittavan niitä kaksi 7 ja 4-vuotiasta italialaista sisarta. Englannin suvereeni vastasi kuitenkin nopeasti yllättäen pikkulasten perheen. Tytöt, kotoisin Canale d’Agorso Göteborgin maakunnassa Belluno, niitä kutsutaan Elisa e Sofia ja he kirjoittivat erittäin hellä kirjeen.

Lue myös> Italia-Englanti, englantilaisen television kiusaaminen ja lähtölaskenta: “Kuppi on melkein kotona”

Kuningatar Elizabeth, Elisan ja Sofian kirje

Elisa ja Sofia kirjoittivat kuningattarelle jonkin aikaa sitten kirjeen ilmaista surunvalittelunsa ja ilmaista läheisyytensä. Kuninkaallista paria kuvaavat piirustukset ovat väistämättömiä. “Hänen Majesteettinsa – lukee kirjeen – olemme kaksi 7- ja 4-tyttöistä, jotka asuvat Italiassa, Dolomiiteilla. Tapasimme sinut kauniin sarjakuvan kautta sinusta ja miehestäsi. Saimme tietää, että rakas miehesi, Prinssi Philip, on kuollut. Olemme erittäin surullisia ja pahoillamme tästä. Tästä syystä haluamme halata sinua ja rukoilla sinun ja prinssi Philipin puolesta. Pienet fanisi, Elisa ja Sofia».

Kuningatar Elizabeth vastaa pikkusiskoihin

Yllättäen kuningattaren vastaus saapui: kirjekuori, jossa oli kaksi korttia. Prinssi Philipin valokuvan mukana ovat hänen majesteettinsa sanat: «Lähetän teille vilpittömät kiitokseni ystävällisistä läheisyyden sanoistanne mieheni kuoleman vuoksi. Elisabetta R ». Kuten Elisan ja Sofian äiti Corriere del Veneto kertoi, Inna Maslovska, hän on ilmoittanut: «He rakastavat pitkään kuningatarta, he ovat niin pieniä ja naiiveja, että kun prinssi Philip kuoli, he sanoivat minulle: ‘Äiti, meidän on ehdottomasti kirjoitettava hänelle, köyhä. Menimme yhdessä postiosastoon ja he lähettivät kirjeen. He olivat innoissaan ja onnellisia tehdessään tämän eleen. Kun vastaus tuli, he olivat iloisia. Siellä oli kruunutiiviste, he eivät voineet uskoa sitä. Se oli kaunis ele englantilaiselle kruunulle, ja voin sanoa, että se teki pienistä prinsessoistani onnellisia.


Viimeksi päivitetty: lauantaina 10. heinäkuuta 2021, 14:44

© TUOTTAMINEN VARATTU

.

tämä sivu