August 1, 2021

Annelise Michelson, epäpyhät korut – Fuzzy Skunk

Jalokivikauppias Annelise Michelson, työpajassaan Pariisin 8. kaupunginosassa.

Annelise Michelson toivoi uutta osoitettaan, joka sijaitsi kivenheiton päässä Pariisin Madeleinesta ja avattiin syksyllä. Putiikin vieressä oleva luova tila – eräänlainen budoari korallimatolla – on tarkoitettu vastaanottamaan taiteilijoita ja suunnittelijoita, järjestämään lukemia tai näyttelyitä. Paradoksaalista kyllä, tämä konseptimyymälä, jota pidetään vaihdon ja kokousten risteyksenä, on myös luottamuksellinen ympäristö, jossa asiakkaat otetaan vastaan ​​kasvotusten tapaamisen perusteella.

“He eivät välttämättä halua kokeilla koruja kaikkien edessä, se on intiimi hetki, analyysi Annelise Michelson. On tärkeää käyttää aikaa neuvontaan, ymmärtää jokaisen teoksen merkitys täysin. ” Ja merkitys, hänen viimeisin kokoelmansa nimeltä Unity ei ole siitä puuttuu.

Luonnon voima

Pariisiin rajattu maaliskuussa 2020 Annelise Michelson koki luovan loppiaiskirjan Puun salaisuus, Peter Wohlleben (Les Arènes, 2017). ”Tämä metsänhoitaja selittää, että puut kommunikoivat keskenään juuriensa kautta. He ovat yhtenäisiä etäisyydestä huolimatta. Vedin heti rinnakkaisuuden siihen, mitä kokimme, rajoitettuina. Olimme lukittuina, mutta yhtenäisiä ja hyvin yhteydessä toisiinsa! “, Yksityiskohtaisesti 37-vuotias korusuunnittelija, joka on päättänyt muotoilla viimeisimmän kokoelmansa tämän teeman ympärille.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös ”Puun salaisuus”, bestseller ja onnellisuuden oppitunti

Yhtenäisyytenä tutkitaan luonnonvoimaa ja olentojen ja kasvien välisiä yhteyksiä yhteisenä säikeenä kallisarvoinen liana, joka on kääritty hienovaraisesti kehon ympärille. Näiden palojen kuvaamiseksi Annelise Michelson valitsi yhdistyvän kasvisarjan Moreloksen metsässä Meksikossa, jonne hän lensi tammikuun 2021 alussa, rentoutumiseen.

Kappaleita Unity-kokoelmasta, joka herättää luonnon voiman.

Tällä hetkellä pohdintaa varten hän halusi painaa tauon eikä enää suostua viisitoista jälleenmyyjänsä kiihkeään vaatimukseen. ”Olin kyllästynyt tuottamaan uutuuksia joka kuukausi, se ei kunnioitti luovaa prosessiani … Sinun on myös annettava aikaa jalokivien laskeutumiseen. Jos se on hyvin suunniteltu, sillä on kestävyys. ”

Suojahelmi

Kehittämällä omaa tyylisanastoa Annelise Michelson on viljellyt tuotemerkkinsä syntymästä lähtien vuonna 2012 ainutlaatuista lähestymistapaa valloittavien ja herkkien korujen kautta. Hänen luomuksensa hän suunnittelee ne miniveistoksiksi ”Kanavan itsevarmuus. Haluan, että naiset uskaltavat ja pitävät hauskaa korun kanssa, joka panssarin tavoin antaa voimaa ja luottamusta. Ulottuvuus osittain oletettujen volyymien vuoksi, jotka ylittävät selvästi yksinkertaisen lisävarusteen. Upeat korvan käsiraudat, jotka kattavat korvan, ovat tehneet hänen allekirjoituksensa, samoin kuin nämä pienet sormusrenkaat, joissa on verhottuja efektejä, jotka ovat antaneet hänelle mahdollisuuden muodostaa yhteys ensimmäiseen rakkauteensa, haute coutureen.

Sinulla on 57,8% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

sivustolinkki