August 1, 2021

Viisi eläintarhaa vierailla tänä kesänä

AAMULUETTELO

Entä kesän hyödyntäminen eläinpuiston tutkimiseen? Löydämme sinulle suunnan löytääksesi pieniä lumileopardeja, jääkarhu-pentua tai ilvesvauvaa.

• Doué-la-Fontainen, kaksi lumileopardia

Milloin näemme heidän kuononsa ensimmäistä kertaa ulkona? Bioparc de Doué-la-Fontainen (Maine-et-Loire) silmät kiinnittyvät pieneen ansa-oveen, jonka läpi Jangali ja Makalu, 23. toukokuuta eräänlaisessa pesässä syntyneet kaksi pientä lumileopardia, kulkevat pian. sovitettu heidän äitinsä Jungalle. Ainoastaan ​​kuusitoista heidän sukulaistaan ​​on syntynyt viimeisen kahdentoista kuukauden aikana Euroopan eläinpuistossa. Keski-Aasian vuorilla uhanalaisten lajien arvioidaan olevan vain noin 6500 yksilöä. Doué-la-Fontainen kaksi kameran havaitsemaa (suurta) pentua alkaa vakavasti. “Tällä hetkellä he ovat vähän kuin pennut, puukengät ja hieman kömpelö, mutta kuukauden kuluttua se on hulluutta kynässä! “, ennustaa Elodie Flautre, eläinhoitaja. Angevinin kallioilta veistetty alue on muunnettu pieniksi kallioiksi. Heidän tuleva leikkipaikka.

Doué-la-Fontainen (Maine-et-Loire) biopuisto. Kesäaikataulu: 9–19.30 Täysi hinta: 23,90 euroa. www.bioparc-zoo.fr

Mulhouse, jääkarhu poikanen

Kara, karhupentu Mulhousen eläintieteellisessä ja kasvitieteellisessä puistossa, 4. huhtikuuta 2021.

Hän on Sesi ja Vicks toinen poika, yksi vain kahdesta jääkarhuparista, joilla on jälkeläisiä Ranskassa. Kara syntyi marraskuussa Mulhousen eläintieteellisessä ja kasvitieteellisessä puistossa (Haut-Rhin). Hänen 2 000 neliömetrin kotelo, joka remontoitiin vuonna 2014, on liitetty “äitiysmajaan”, jossa hänen äitinsä pystyi eristämään itsensä kolmeksi kuukaudeksi, mikä on yksi menestyksen avaimista, imettäväksi. Kara voi nyt oppia kalastamaan lasialtaassa, jossa taimen roiskuu ympäriinsä. Kahden eläintarha-animaattorin valitsema hetki selittämään lämpenemisen vaikutuksia sulavaan arktiseen jäähän, jääkarhujen luonnolliseen ympäristöön. “Tällä ehdolla nämä eläimet eivät ole maskotteja vaan ilmastonmuutoksen lähettiläitä”, kertoo eläinlääkäri ja eläintarhan johtaja Brice Lefaux. Saatuaan tutustuneen Karaan, näkevätkö kävijät jäälautojen muuttumisen jääpuikoiksi eri valossa?

Mulhousen eläintieteellinen ja kasvitieteellinen puisto (Haut-Rhin). Kesäaika: klo 9-19 Täysi hinta: 16,50 euroa. www.zoo-mulhouse.com

Sinulla on 58,66% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Opi faktat täältä nyt