August 4, 2021

Keho kaikessa huijauksessaan: halun jaloilla

SUKUPUOLI MAÏAN MUKAAN

Eroottiset vyöhykkeet, erogeeniset vyöhykkeet: Kun olemme maininneet “tavalliset epäillyt” ​​(penis, klitoris, emätin, kivekset, peräaukko, rinnat), meillä on usein tilaa vain alaviitteelle. Kun jotkut ottavat kaiken valon, ”muut” nautinnot näyttävät anekdoottisilta. Se on epäoikeudenmukaista ja ennen kaikkea häpeää. Tämä kesäsarja on siis omistettu mielihyvän toissijaisille hahmoille – jopa suurille unohdetuille. Aloitamme tänä sunnuntaina alhaalta: jaloilla!

Tekniset tiedot: Ihmiskehon alaraajan pääosa, koristeltu viidellä suloisella pienellä kasvulla.

Semantiikka: Oikein tekeminen, oleminen jonkun jalalla, potkiminen, oikean istuvuuden löytäminen … kielestä jalkaan, olisiko se vain yksi askel?

Erogeeninen potentiaali: Noin 7200 hermopäätettä jalkaa kohti, se on melkein yhtä paljon kuin klitoriksessa tai glans-peniksessä! Jos jotkut harrastajat väittävät, että tällä alueella on “seksuaalisia hermoja”, asia jää fysiologisesti osoitettavaksi: Corogenx 2013 -tutkimuksessa, joka on tarkoitettu erogeenisten alueiden luokittelulle, jalat saavuttivat tuskin 28e asento … yhteensä 41: stä joko lapaluiden ja polven takaosan jälkeen.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös SOS Maïa: “Onko emättimen orgasmi korkein Graal? ”

Eroottinen potentiaali: Miksi jalka herättää niin paljon kateutta? Ehkä koska se on piilotettu. Ehkä siksi, että hän on herkkä. Ehkä siksi, että sen avulla voit hyväillä itseäsi huomaamattomasti pöydän alla. Mutta ehkä myös siksi, että se mahdollistaa todellisen intiimin kommunikaation. Seksologian edelläkävijän Alfred Kinseyn (lainaama William Rossi) mukaan “Silmiinpistävimmät lihasreaktiot seksuaalisen toiminnan aikana ovat jalkojen ja varpaiden reaktiot … useimpien ihmisten varpaat nykivät tai pidentyvät eroottisen kiihottumisen aikana.”. Älä paniikkia: tämä refleksi vain osallistuu lihasten jännityksiin ja rentoutumiseen orgasmin aikana.

Symbolinen potentiaali: No, mistä aloittaa? Meillä kaksijalkaisilla jalan rakenne tekee pystysuoran asennon mahdolliseksi, mikä itsessään tekee mahdolliseksi edestä tapahtuvan kopulaation – siten vilkaisun. Joillekin meidän on etsittävä eroottisuutemme lähdettä (joka erottaisi meidät muista eläimistä). Mutta monia muita selityksiä on olemassa. Siten jalka symboloisi penistä, kun taas kenkä symboloisi vulvaa (juuri se, jonka Tuhkimo jättää prinssille keskiyöllä). Mikä tahansa suosikkimetaforasi, maskuliinisen ja naisellisen ikuinen tanssi soitettaisiin maanpinnalla.

Sinulla on 57,83% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

blogini