August 2, 2021

David Hasselhoff uudistaa hittejä Kiss ja Elvis uudesta levystä

Jos satut luulemaan, että David Hasselhoffin musiikkiura on kauan kadonnut, tiedä, että päinvastoin on totta. Tämä amerikkalainen laulaja ja näyttelijä julkaisi viimeisimmän studioalbumin nimeltä “Open Your Eyes” vuonna 2019, ja koska cover-versioiden kokoelma myytiin melko hyvin, hän päätti jatkaa ja käyttää hyvin samanlaista skenaariota.


© Levoton

Hoffova Viidestoista sarja julkaistaan ​​3. syyskuuta otsikolla “Party Your Hasselhoff”. Nauhoitus, jonka nimi ei satunnaisesti muistuta nuorten suosittua mottoa “Juhli perseesi pois”, lupaa kokoelman ajattomia hittejä, jotka ovat toimineet alkuperäisissä versioissa useita vuosikymmeniä. “Alkuperäinen idea syntyi, kun nauhoitin Neil Diamondin kappaletta ja huomasin äänemme olevan hyvin samanlaisia. Istuin tiimini kanssa ja ajattelimme, ettemme tekisi koko albumia. Teimme luettelon kappaleista, jotka olivat Euroopassa ja ulkomailla, ja jotka sopivat samalla ääneni ja sopivat juhla-albumin konseptiin, laulaja itse esittelee itsensä koko projektille. Lopuksi hän valitsi kaksitoista kansia, mukaan lukien Kissin alun perin kirjoittama “Minä olin tehty rakastamaan sinua”, Elvis Presleyn “Always On My Mind” ja “Can’t Help Falling In Love”, “We Didn ‘t Start The Fire” Billy Joelin ohjelmisto tai englanninkielinen versio kappaleesta ”Verdammt ich lieb Dich”, jolla saksalainen Matthias Reim rikkoi listan 1990-luvulla. Digitaalisen lomakkeen lisäksi ”Party Your Hasselhoff” julkaistaan ​​CD-levyllä ja rajoitettuna CD-tuuletinlaatikkona, joka on täynnä erityisiä lahjoja. Albumin ensimmäinen single on uusittu legendaarinen Iggy Pop -hitti ”The Passenger”. Voit katsoa alla olevan kappaleen leikkeen, liitämme myös täydellisen kappalelistan: Sweet Caroline, I Was Made For Loving You, The Passenger, Damnit I Love You (Verdammt ich lieb Dich), Can’t Help Falling In Love, I Juuri kuollut käsivarsissasi tänä iltana, aina mielelläni, täällä odottamassa sinua, nälkäiset silmät, ei koskaan sataa Etelä-Kaliforniassa, emme sytyttäneet tulta, kantan sinua.

.

Valitse tästä