July 31, 2021

Elisa Audi ja Ella de Vuono sekä Detroitin vaikutus uusimpaan EP: hen

DJ: n ja DJ-opiskelijan välisestä ystävällisestä suhteesta taiteilijat hienosäätävät yhä enemmän studiota studiossa

* kirjoittanut Lau Ferreira

Naarmuuntunut“, Viimeisin julkaisu Diversall-musiikki alkaen Hän De Vuono, se on toinen kumppanuus etiketti ja hänen oppilaansa Elisa Audi, joka on noussut maanalaiselle kohtaukselle ystävänsä opettajan suurella avulla. EP koostuu nimikappaleesta, Audin soolotuotannosta ja Ellan tekemästä remixistä.

Kohteeseen Musiikki Non Stop, molemmat toimittivat yksityiskohtia työtä ohjaavista viitteistä. Ja jos meidän pitäisi tiivistää kaikki yhdellä sanalla, se olisi Detroit. Ei vain juhlallisille tekno-pioneereille, vaan myös taloon liittyvästä talomusiikista. Ja legendaarinen minimiteknologian edustaja, Robert Hood, tässä on avain, joka syntetisoi nämä kaksi maailmaa hänen sivuprojektinsa, Pohjapiirros, josta tuli vuonna 2016 kaksikko hänen ja tyttärensä välillä Lyric Hood.

“Tein läheistä yhteistyötä Ella De Vuonon kanssa hänen studiossaan kuukausia vuonna 2019, kun hän esitteli minut Detroitin talon taiteilijoille, kuten Floorplan, joka aloitti taiteilija Robert Hoodin toisena salanimenä, sekä Monobox ja The Vision. Hän on hieno taiteilija, joka on musiikkihistoriansa alusta lähtien juurtunut tekno- ja taloprojekteihinsa soulissa, diskoissa ja funkeissa klassisilla vanhan koulurummun ja TR-808-sävyillä. Huomasin, että nämä ominaisuudet vaikuttivat Ellan kehittämiin projekteihin, ja siitä tuli lopulta suuri inspiraatio myös minulle ”, Elisa kertoo.

DJ, tuottaja, pianisti ja osa duosta punainen mandala lainaa eksentrinen Berliinin teknoduo FJAAK, muodostama Felix Wagner e Aaron Röbig – tunnetaan epäkunnioittavista hybridisarjoistaan ​​(jotka kulkivat jopa Brasilian läpi vuonna 2019) ja intohimostaan ​​marihuanaa – toisena merkittävänä vaikutuksena heidän uuteen soundiinsa:

“Se on teos, joka viehättää minua paitsi musiikillisesti, myös siksi, että he ovat minun kaltaisiani nuoria, joiden lahjakkuus on tunnustettu ympäri maailmaa, jotka vangitsevat yleisön erikoisen identiteetin kautta ja esittelevät itseään live-muodossa erilaisilla laitteilla. Kaikki tämä on minulle erittäin inspiroivaa, koska pyrin myös tähän vaurauteen projektiini.

Hän De Vuono, joka teki julkaisuun breakbeats-ladatun remiksin, oli luonnollisesti myös innoittamana teknon synnyttäneestä kaupungista, joka käytti Roland-rumpukonetta, joka ei ollut hänelle niin yleinen.

”Taiteellisessa elämässäni ammutaan erilaisista inspiraation lähteistä, ja Detroit on aina yksi tärkeimmistä, olipa kyseessä house tai techno. Normaalisti käytän kappaleihini TR-909-rumpuja, mutta Scratched-remixissä käytin TR-808: ta juuri siksi, että halusin tehdä breakbeatin, hän sanoo.

De Vuono lisäsi EP: n muodostaneeseen viitesaliin toisen nimen: DJ ja transsukupuolinen tuottaja Maya Bouldry-Morrison, paremmin tunnettu kahdeksan Octavia, joka on eronnut vuosikymmenen ajan avantgarde-talomusiikilla. Mielenkiintoista on, että taiteilija syntyi Chicagossa – Detroitin vanhempi sisar elektronisen kappalemusiikin suhteen – mutta asuu tällä hetkellä New Yorkissa.

”Kaikki Elisan viitteet näkyivät jo enemmän kuin alkuperäisessä musiikissa, ja Floorplan-projekti on ollut suosikkini jo vuosia, ja se on aina inspiraation lähde. Joten päädyin tutkimaan toisen viitteen: amerikkalainen tuottaja, jota ihailen paljon, Octo Octa. Hän myös sammuttaa janonsa samasta lähteestä kuin minä: Detroit. Ei vain urani aikana, vaan Diversall Musicissa, yritän aina pitää klassisen äänen todisteena, yksinkertaisesti siksi, että se kuulostaa aina ajankohtaiselta riippumatta siitä, kuinka vanha koulu se on “, hän lopettaa.

Ellan suunnittelema ja perustama monimuotoisuuden omaksumisen lähtökohdasta Diversall Music tuli markkinoille maaliskuussa EP: n “The Dive” kanssa, ja siitä lähtien se on tuonut neljä julkaisua, joissa kaikissa on mukana etiketin omistaja ja / tai sinun kultainen opiskelija. “Naarmuuntunut” ilmestyi 25. kesäkuuta.

Hän de Vuono ei laatikkoa

Ella de Vuono no club Caos em Campinas – kuva: Bill Ranier

Muutamien epämääräisten musiikkikokemusten jälkeen Elisa Audi alkoi löytää itsensä teknoihin viime vuosina, ja siitä lähtien se on ollut yllättävää. Hänen nykyinen sooloprojektinsa esiteltiin vuonna 2019 Murphyn ja Spurin Hotstage Recordsin kautta – vuosi opittuaan DJ: tä Ella De Vuonon luona AIMEC Campinasissa ja tuntenut São Paulon tuottavan maanalaisen kohtauksen. Sieltä syntyi ystävyyssuhde ja keskinäinen taiteellinen ihailu, jossa De Vuono on lyönyt entistä enemmän vetoa Audin lahjakkuudesta.

Jota Wagner

Jota Wagner on kirjoittanut, disko ja juhlii Brasiliassa ja Euroopassa 1990-luvun alusta lähtien. Hän on tällä hetkellä Music Non Stopin päätoimittaja ja kulttuurintuottaja Agência 55: ssä. Hän on osallistunut korvien, jalkojen tai käsien avulla brasilialaisen elektronisen musiikin kynnykselle.

uutinen