August 2, 2021

Käy Cap Corse | Travel Me Happy

Hei matkustajat!

Kun puhumme Korsikasta, puhumme usein Bonifacio, Propriano tai jopa Vanha satama ja silti on paikka, tuntemattomampi, joka on synteesi kaikesta, mitä rakastamme Korsikalla (upeat vaellukset, huippurannat, poikkeukselliset kylät, epätodennäköiset poukamat) ja tämä paikka on Cap Corse Bastian, Saint Florentin ja Patrimonion kanssa etuovelle!

Oletko valmis lähtemään Kauneuden saarelle? Mennään !

Annetaan perusta, Cap Corse on upea niemimaa, joka sijaitsee saaren pohjoispuolella, 37 km pitkä ja 10 km leveä, ja sen asukkaita kutsutaan Capcorsiniksi. Voit ihailla Genovan tornia, vanhoja myllyjä, kirkkoja ja kukkulan kyliä tai jopa polkuja maquessa!

Suosikkipaikkani Cap Corsessa ovat (etenkin) kyläErbalunga, Pino ja Aliso Cove, Cape Olmeta ja Mustameri, Macinaggion satama ja tullivirkailijoiden polut, patikointi le Monte Stello (Korsikan korkein huippu).

Kaksi suurta suosikkini ovat edelleen Vyöt ja sen kalasatama, Nonza ja kuuluisa musta pikkukiviranta. Kerron sinulle hieman enemmän.

Vyöt on yksi Ranskan kauneimmista kylistä; tämä kalasatama on vähän kuin Korsikan ihanteellinen postikortti, nämä perinteiset talot, jotka seuraavat toisiaan kapeilla kujilla, sen monivärisillä veneillä, runsas auringonlasku pienillä offshore-saarilla. Kun pysyt Centurissa, sinusta tuntuu, että aika seisoo paikallaan, ylevä. ja instagrammable.

Nonza ja sen musta pikkukiviranta on välttämätön oleskelu Cap Corsessa. Tämä linnoitettu kylä on kyydissä kallion huipulla, joka antaa suoraan merelle ja pitkälle mustalle pikkukivirannalle! Näytä? Poikkeuksellinen panoraama Saint Florentinlahdella. Sana neuvoja, paras paikka ihailla maisemaa siemaillen paikallista olutta tai Korsikan viiniä, on baari / ravintola La Sassa!

Cap Corse, voit myös uida upeilla rannoilla, ja annan sinulle 3 paikkoja:

Niille, jotka pitävät hiekasta (eikä pikkukivistä), suosittelen sinua Pietacorbaran ranta joka sijaitsee 40 minuutin päässä Bastiasta Kap Korsikan itärannikolla. Tämä erittäin suuri villi ranta antaa sinulle kauniin paikan auringossa Elban saarelle.

Pienemmälle ja villemmälle rannalle suunta Cagnano, joka sijaitsee heti sen jälkeen le kylä de Porticciolo.

Tunnettu paikka, kiirehdi Farinole-rannalle, lähellä Nonzaa, etenkin vesiurheilun harrastajille, kuten surffaukselle! Voit olla varma, auringon ystäville, voit myös nauttia pitkästä hienosta hiekasta lepotilassa.

Saapumiseen suosittelemme lentoa Pariisista Bastiaan ja vuokraamme sitten auton Bastian lentokentältä.

Kuten olette ymmärtäneet, Cap Corse on upea paikka, joka löydetään kiireellisesti, matkakohde, joka on epätavallista, palaat mantereelle muistojen kera.

kommentteja

Tarkista, että