August 3, 2021

Kesän hämmästyttävät yhteistyöt

Satisfyn ja rock-yhtye Sonic Youthin tai Kochén ja olutbrändin Bud odottamattomista yhteyksistä Helmut Langin ja taiteilija Hank Willis Thomasin, tohtori Martensin ja Basquiatin kumppanuuksiin Wolfordin ja suunnittelija Amina Muaddin värikkääseen yhteistyöhön – kesä lupaa olla taiteellinen ja laaja.

La yhteistyö Sonic Youth x Satisfy

Sonic Youth & Satisfy

Merkittävimmistä yhteistyöryhmistä meidän on laskettava juokseva etiketti Satisfy, joka on juuri löytänyt kesän luovimman kumppanuuden allekirjoittamalla New Yorkin rock-ryhmän, Sonic Youthin, kapselikokoelman, joka edustaa “l” kulttuurista ja taiteellista aitoutta. nämä kaksi kokonaisuutta ”.

Nostalgiaaaltojen keskellä tai kahden päähenkilön mukaan “romanttisesta näkemyksestä menneisyydestä epävarmassa tulevaisuudessa” kapseli käyttää Sonic Youthin vuonna 1990 julkaiseman Goo-albumin kuvitettua logoa juoksutakissa. ryhmän logo shortseissa, T-paidoissa ja puseroissa, sarja lisävarusteita – lippikset, bandanat ja sukat – täydentävät kokoelmaa. Satisfy-verkkokaupassa myytävät osat.

Wolford x Amina Muaddi -yhteistyö

Wolford ja Amina Muaddi

Kenkäteollisuuden tähti pyramidikorkoisten pumppujensa ansiosta romanialaista ja jordanialaista alkuperää oleva suunnittelija Amina Muaddi, joka tunnetaan myös Rihannan julkaisemasta Fenty-tuotemerkin kantapäästöistä, puhuu hänestä taas tänä kesänä allekirjoitetun kokoelman ansiosta alusvaatteilla ja naisten sukkahousuilla, Wolford-tuotemerkki.

Kaikkein räikeimmillä väreillä saatavien kenkäparien lisäksi suunnittelija on kuvitellut yhteistyössä Wolfordin kanssa 17-osaisen vaatekaapin, joka tarjoaa kristallialastisia sukkahousuja, hihnoja, nailonia ja pitsiä, tekonahkaa ja lateksia. pukeutua sandaaleihin ja valmiisiin vaatteisiin leggingsistä mekkoihin ja bodyihin. Valokuvaaja Roger Weissin silmällä sublimoitu kokoelma, joka kuvaa naisen kehon kauneutta poikkeuksellisten näkökulman vääristymien kautta.

Helmut Lang x Hank Willis Thomas

Helmut Lang & Hank Willis Thomas

Helmut Lang -brändi jatkaa työskentelyään taiteilijoiden – Carrie Mae Weemsin, Jeremy Dellerin, Paul Sepuyan – kanssa ja työskentelee tällä kaudella amerikkalaisen konseptitaiteilijan Hank Willis Thomasin kanssa kapselimalliston ympärillä, joka sisältää t-paitoja, huppareita ja mekkoja sekä laskussa , kulmasta riippuen iskulauseet “Kaikki on sinusta, ei sinusta”.

Kokoelma, jossa pyritään kyseenalaistamaan “kuinka tutkia omia etuoikeutemme ja miettiä uudelleen, miten asemamme yhteiskunnassa voi vaikuttaa näkemykseemme ja tulkintaan todellisuudesta”, taiteilija sanoo. Kapselimallisto on saatavana Helmut Lang -kaupoista, sen verkkokaupasta ja valikoimasta vähittäiskauppiaita. 15% myynnistä on tarkoitettu yhdistyksen Incarceration Nations Network tukemiseksi, joka taistelee kattavan vankilauudistuksen puolesta Yhdysvalloissa.

Tohtori Martens x Basquiat

Tohtori Martens ja Jean-Michel Basquiat

Ensimmäisen harjoituksen jälkeen, jonka hän on toimittanut Keith Haringin kanssa, Dr Martens -brändi allekirjoittaa uuden yhteistyön lisenssitoimiston Artestarin kanssa tarkastelemaan tällä kertaa taiteilija Jean-Michel Basquiatin teoksia.

Ohjelmassa kolme kappaletta – 1460 kenkä, 1461 kenkä, reppu – tulkitaan uudelleen teoksista “Untitled” (1982) ja “Pez Dispenser” (1984), joissa on kuuluisa Basquiat-dinosaurus, joista kukin on koristeltu kruunu, New Yorkin taiteilijan allekirjoitusmotiivi. Kokoelma saatavana Dr Martens -verkkokaupasta.

Bud x Koché -yhteistyö

Bud & Koché

Yhteistyöhön tottunut – Niken, Conversen, Paris Saint Germainin tai Puccin kanssa – suunnittelija Christelle Kocher ja hänen tuotemerkkinsä Koché yllättävät maailmansa yhteistyöllä tänä kesänä Yhdysvaltojen referenssiolumerkin Bud kanssa.

Suunnittelija ei muokannut oluen makua, mutta kuvitteli useita malleja, joissa oli erittäin graafinen t-paita, jossa oli tilkkutäkkiä. baarimikot. Lisäksi kuluttajille on tarjolla rajoitettu painos, logoton t-paita, jonka he voivat yrittää saada ostamalla Bud-pakkauksen supermarketeista ja supermarketeista, sekä uuden pullomallin, joka on saatavana ‘Kol-sovelluksen kautta.

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

hyödyllinen sisältö