August 1, 2021

Kolme sovellusta oppia tekemään cocktaileja

> Mukautetut sekoitukset

Pikemminkin klassinen, lonkero, kermainen tai kuohuviini? Ilman alkoholia kevyt, jopa 10% alkoholia, keskipitkä, enintään 19% tai vahva, yli 20%? Haluatko mieluummin vuosikymmenen, jonka aikana tämä cocktail ilmestyi (vuodesta 1860), kiellon aikana, tai pikemminkin taipumus cocktailin “elvyttämiseen” vuosina 1980-2005? Ehkä väri, alkuperämaa tai suosikki alkoholi? Kriteereistä riippumatta 680 Cocktail Flow -reseptin joukosta löytyy räätälöity cocktail, sovellus ranskaksi, englanniksi, saksaksi, italiaksi ja espanjaksi. Jokainen resepti sisältää kuvan cocktailista ja sopivasta lasista, alkoholipitoisuuden, ainesosat yhdestä neljään lasilliseen, tarvittavat välineet, sen alkuperän ja valmistuksen vaiheittain. Monimuotoisimmat kitalaiset kohtaavat siellä, kun taas sekoittajat, aloittelevat tai asiantuntijat, täydentävät taiteitaan erityisesti reseptien alareunassa olevien “vinkkien” avulla, kuten ravistimen käyttö, jäätelön valmistaminen. murskattu Lewis-pussilla ja malletilla ilman jauhinta, tai jäähdytä lasit ennen niiden käyttöä. Sovellus on yhtä koukuttava ja päihdyttävä kuin sen cocktailien sokkelo.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Kesäcocktailit: kuka on uusi spritz?

Ilmainen Cocktail Flow -sovellus, iOS ja Android. Premium-versio hintaan 20,99 € / vuosi. Cocktailflow.com

> Oma cocktailbaari

Baarimikko, entinen baarimikko tai baarimikko, nimeää nyt baarin takana toimivan henkilön “Juomien kokki”, Victor Delpierren sanoin, vuoden 2013 maailmanmestari kahvi hyvissä henkissä (kahvi ja väkevät alkoholijuomat). Keittiössä kuten baarissa ainekset eivät saa puuttua. Tämän sovelluksen avulla sekä aloittelijat että asiantuntijat voivat arvioida käytössään olevia ihmisiä kanelipuusta crème de cassis -kastikkeeseen, mukaan lukien pullo giniä, ennen kuin ne käärivät hihansa. Siksi ilmoitetaan juomat, joita on mahdollista tehdä yli 230 viitatun joukosta, ja juomat, joista puuttuu alkoholi, appelsiinikuori tai ripaus siirappia. Hänen on laitettava hankkimansa ainesosat “kärryyn” ja laadittava “ostoslista” veden päälle. Oletetaan, että hän pystyy valmistamaan Aleksanterin, «Cocktail illallisen jälkeen» Ilmestyessään Kansainvälisen baarimikkoliiton (IBA) – kansainvälisen järjestön, joka on edustanut tunnetuimpia baarimestareita vuodesta 1951 – 33 “unohtumattoman” joukossa, hän käyttää reseptiään vaiheittain valokuvalla, kaikki yhdellä älypuhelimen näytöllä. Kulutetaan tietenkin maltillisesti.

Sinulla on jäljellä 36,92% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Tarkista täältä