August 2, 2021

SP luo mallipohjaisen tapahtuman aikataulun paluuta varten

Sunnuntain 17. päivästä lähtien São Paulon pääkaupungilla ja sisäpuolella on suunnitelma kulttuuri- ja taiteellisen toiminnan jatkamiseksi turvallisesti. Tapahtumaan tulee 30 erilaista tapahtumaa, joihin osallistuu kulttuurialueen (12 luovan talouden tapahtumaa) lisäksi elinkeinoelämä (2 tapahtumaa), vapaa-aika (14) ja urheilu (2). Tavoitteena on aloittaa turvallisen ja asteittaisen elpymisen edistäminen, jota Covid-19-pandemia on järkyttänyt voimakkaasti.

Latinalaisen Amerikan muistomerkki. Valokuvien paljastaminen

Se toimii näin: tiukat terveyskäytännöt, osallistujien valvonta ja seuranta ja lisäksi testaus on pakollista, ja ihmisten on esitettävä todisteet rokotuksesta. Ah! Unohtamatta maskia ja muita sääntöjä, kuten etäisyyttä.

KuubaDupa-festivaali

Sihteeristö ei ole vielä julkaissut tähän kampanjaan liittyvien tapahtumien aikataulua. Tiedämme kuitenkin, että toimet suunnitellaan toteutettavan EU: ssa Latinalaisen Amerikan muistomerkki, Allianz-puisto, Anhembi-tapahtumakeskus, Brooklyn e Sao Paulo Expo, pääkaupungissa ja kaupungeissa vuorijono e Campinas, vaihtelevilla päivämäärillä jaettuna tämän vuoden toiselle puoliskolle.

Strategia noudattaa muotoja siitä, mitä tehtiin Englannissa, maassa, jonka taloutta liikuttavat taiteelliset tapahtumat, kuten konsertit, festivaalit ja yökerhot. Siellä joukko testejä seurasi osallistujia, joiden piti lähettää Covid19 -testit vähintään 24 tuntia ennen tapahtumaa ja velvollisuus lähettää uusi tapahtuma 7 päivää osallistumisen jälkeen. Tämän avulla Ison-Britannian hallitus pystyi saamaan tietoa saastumisen edistymisestä ympäristöissä, joissa ihmiset olivat taajamissa. Osallistujat allekirjoittivat myös asiakirjan, jossa ilmoitettiin tietoisuudesta riskeistä, joille he altistuvat.

Amanda Sousa

Amanda Sousa on äiti, feministi, 30-vuotias ja hänellä on tutkinto sosiaalisesta viestinnästä. Syntynyt São Paulossa, asuu tällä hetkellä Jundiaíssa. Hän on intohimoinen musiikista, koska hän ymmärtää ihmisiä. Hän siirtyy punkista popiin, hän haluaa löytää ääniä kaikilta osin.

yrityksen verkkosivusto