August 4, 2021

Village Vertbois haluaa elvyttää Pariisin “Jeune Rue” -konseptin

Noin sata ihmistä tapasi 8. heinäkuuta rue Vertbois’n, Pariisin 3. kaupunginosassa, käynnistämään saman nimisen Revuen, joka on väline uuden “Village Vertbois” -hankkeen edistämiseksi.

Revue Vertbois mainostaa itseään rue Vertbois – DR: n suljetuilla kynnyksillä

Naamio kasvoille, La Serviette Paris -sovelluksen luojat, jotka pitävät kahta kauppaa alueella, ripustivat luomuksensa voimajohtoihin merkiksi rallista.

Sophie Fontanel, iPhone teipattu hänen käteensä ja rokotettu, halasi kaikkea mitä liikkuu ja vuosikerta kutee. Penelope Blanckaert, entinen Artcurialin Hermèsin vintage- ja muotitaiteen osaston johtaja, nyt oman virastonsa johdossa, juo alkoholin kanssa Rupture & Associés -tiimin – Thomas Erberin, Alexandre Sapin ja Julien Grollemundin – vastuulla viestinnästä “Village Vertbois”.

Mkrs.familyn suunnitteleman Revue Vertboisin oli annettava sävy projektille, ja se sisälsi ensimmäisessä numerossaan luojien, suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja kirjailijoiden siirtomaa, muovitaiteilija Thomas Lélu, suunnittelija Matali Crasset, luoja de Kilometrin Pariisi Alexandra Senes, APC: n perustaja Jean Touitou, kirjailija Arthur Dreyfus… kaikki yhdistivät vanhan “Jeune Ruen” elvyttämisen.

Kaksi vuotta sitten aloitettu uudelleen, vuoden 2014 valtavan fiaskon ja Cédric Naudonin vankilaan lähettämisen jälkeen, uusi taide-, muotoilu-, muoti- ja gastronomiakeskeisen kylän projekti aloitettiin uudelleen saksalaisen kiinteistökonsernin Patrizian ja sen ranskalaisen aloitteen ansiosta. tytäryhtiö, joka lupasi sitten “suuren kaupallisen elvyttämisen, jossa yli 2400 neliömetriä pinta-ala on jaettu 34 kauppaan”, jonka välittäjinä toimivat “People of Vertbois” -alusta, jonka on tarkoitus tuoda yhteen toimijoita ja luojia.

La Serviette Paris – DR-myymälä

Varmasti muutama ponnahdusikkuna tapahtui, muutama kuuluisa nimi oli läsnä – Louis-Marie de Castelbajac, Annelise Michelson muun muassa – mutta kukaan niistä ei pidentänyt kokemusta. Toiset, kuten Two Eat Café, korealainen ravintola Ibaji tai Ici-konseptimyymälä, laskivat verhon kokonaan. “Katkera havainto: asiakaskunta ei ollut paikalla”. “People of Vertbois” -alustasta, boom et patatras, kukaan ei välittänyt siitä.

Vauhdittivat suurten veturien – kuten APC: n ja Kitsuné-kahvipaahtimen – saapuminen, Rupture-levymyymälän aukot vuosi sitten, käsityönä toimivan Ambassade Excellence -konseptimyymälän tai Kilometre Paris -boutique-showcase. Alexandra Senes muutama päivä sitten – käsite ”aikakauslehtikauppa, hän selittää, josta voit tilata käsin kirjailtuja mekkoja 750–3000 euroa” -, Patrizia-ryhmä ja Rupture-viraston myynninedistämisjohtaja haluavat uskoa siihen.

“Ideaamme on poimia se, mikä oli positiivista Jeune Rue -konseptin ympärillä, kertoo Thomas Erber, virkistää naapurustoa nykyaikaisella tavalla, tuoda yhteen vanhat ja uudet luomaan vapaa naapurusto, ilman ketjubrändejä, ilman franchising-toimintoja yhdessä ainutlaatuisten käsityöläisten ja itsenäisten kulttuuriyrittäjien kyvyt ja taitotieto; Lyhyesti sanottuna innoittamana Jeune Rue ja tekemään paremmin, mikä ei sinänsä ole kovin monimutkaista. “

“Ja tällä kertaa”, lisää asukas, “projekti on uskottava, Patrizia Immobilierilla on leveät hartiat ja hän on ollut veneessä melkein kolme vuotta ilman edes tasoitusta tuloista.”

Kilometrin Pariisin putiikki, suunnitellut Alexandra Senes – DR

Positiivisesti projektin lopputuloksesta Rupture-tiimi on iloinen piirin uudesta emulaatiosta, konditorin Conticinin saapumisesta, jonka CBD-kakut ovat koko Pariisin, Tony & Guy -brändin puhe, jonka ‘luulimme kuolleeksi , joka avataan uudelleen ensi viikolla tai tuleva Maison Morin -hotelliprojekti … Loppujen lopuksi mikään ei ole vähemmän varmaa.

Jos odotetaan Jean Imbertin ja Pharell Williamsin ravintolan avaamista, töiden viivästyminen voi vaikeuttaa tapahtuman viestintää. Lokakuussa ilmoitettu Rains-tuotemerkki, jolla on jo näyttelytilansa alueella, kiistää uuden myymälän avaamisen mieluummin keskittyen Maraisiin. Kolmasosa suunnitelluista kaupoista (jotka koskevat Patrizia Immobilier -eriä) eivät ole aloittaneet töitä, mikä lisää naapuruston noin epätoivoisesti tyhjiä kynnyksiä.

Jos vauhti on olemassa, kylähenki ei siis ole huomenna. “Olemme edelleen avoimesti skeptisiä, kertoo kauppias, joka on asunut Notre-Dame-de-Nazarethin alueella viisi vuotta. Olemme nähneet niin monta outoa ajatusta, että emme enää usko sitä. Uusi tiimi lähetti meille sähköpostia yhdistää heidät. hyvää energiaa kokouksessa heinäkuun lopussa, mutta he eivät edes tulleet esittelemään itseään. Se on aika masentavaa. “

Soittokello, jonka jakavat muut Notre-Dame-de-Nazareth-kadun kauppiaat, jotka näkevät tässä uudessa aloitteessa “pienen itseavomaailman organisoinnin, hankkeen, joka kamppailee sulautumassa vanhan ja uuden välillä, katuvaatteet, luistelukulttuuri, taidegalleriat ja pieni ylellisyyden ja taiteellisen maailman maailma, joka haluaa syntyä rue Vertboisille. “

Toivoen voivansa tuoda kauppiaat yhteen seuraavien lukuvuoden alussa järjestettävien tapahtumien – 9. – 18. Syyskuuta järjestettävän muotoiluviikon, 18. syyskuuta Bal libren ja vuoden lopun joulumarkkinoiden – aikana, Rupture-toimisto tulee varmasti täytyy työskennellä. vakuuttaa kaikki yhdistymään. ”Aloittaen hänen aikakauslehden arvostelusta, hän päättää säännöllisesti naapurustossa. Katsokaa, jopa kaupunginosan, jonka pitäisi mainostaa naapurustoa, tarjoaa parhaat osoitteet 15 minuutin päässä rue Vertboisista … ”Tai sabotaasin tyyli?

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

Piipahda näille tyypeille