August 2, 2021

Suosittelemme 7 upeaa elokuvaa katsottavaksi maailman rock-päivänä

Samalla tavalla kuin rock esiintyy radiossa, se on myös elokuvassa. Todelliset ja kuvitteelliset tähdet ovat jo olleet esillä suurella näytöllä, ja tämän päivän luettelossa on joitain elokuvia, joita voit katsella maailman rock-päivänä.

Tässä elokuvassa Jack (Himesh Patel) herää maailmassa, jossa Beatles ei koskaan ollut olemassa. Kun hän laulaa yhden kvartetin kappaleista ystäville, häntä ylistetään ja hän päättää käyttää tätä olemattomuutta uransa hyödyntämiseen, maineen saavuttamiseen, mutta myös moniin vastuisiin.

Kuva: julkistaminen / IMDb

1960-luvun puolivälissä brittiläinen radio tuskin soitti pop- ja rock-ohjelmia, koska sitä pidettiin kumouksellisena musiikkina. Siten paikalliset DJ: t ottavat haltuunsa veneen, joka on kiinnitetty kansallisten vesien ulkopuolelle lähettääkseen ohjelmansa.

Kuva: julkistaminen / IMDb

Tässä 50-luvun bändin biopissa Sudet seuraamme meksikolaista syntyperää olevan pojan ja hänen yhtyeensä meteorista nousua tähtiin, laulajan vaikutuksesta Ritchie Valens.

Kuva: julkistaminen / twitter

Tai ohjaama draama Darnell Martin kappaleiden nimillä näyttelijöissä (Mos Def e Beyoncé Knowles) kertoo levy-yhtiön historiasta Shakkilevyt, 1950- ja 1960-luvuilla, samoin kuin joidenkin legendojen elämä rock amerikkalainen kuten Chuck Berry e Etta James.

Kuva: julkistaminen / IMDb

Perustuu Elliot Tiber tämä tuotanto kertoo tarinan kuinka suurin festivaali rock. Yrittäessään pelastaa vanhempiensa hotellin konkurssilta nuori mies tarjoaa maaperän tapahtumalle tietämättä, että hetkestä tulisi historiallinen tosiasia.

Kuva: Disclosure / Netflix

Tämä dokumentti muistuttaa tarinan Micheal Hutchence, Australian bändin laulaja INXS. Lisäksi elokuva keskittyy elokuvan inhimillisempään puoleen rokkitähti, sekä tuttavien suosittelut että muusikon tekemät nauhoitukset.

Kuva: Disclosure / Netflix

Yhdellä Glam Rockin mahtavista bändeistä elämä on avoinna tässä elämäkerrassa, joka puhuu ryhmän saavuttamasta maineesta ja esittää jäsenten kokemia kiistanalaisia ​​hetkiä.

Yasmine Evaristo

Kuvataiteilija, valmistelija, pääaineenaan Letters – Publishing Technologies. Elokuvatutkija, lähinnä fantastisessa tyylilajissa, sekä mustien edustaminen ja esitys elokuvissa. Pyhän kolminaisuuden harrastaja Tarkovski-Kubrick-Lynch.

yrityksen verkkosivusto