August 1, 2021

150 ruoka- ja viinikokemusta Wine and Flavours -reitillä

Lucio Gomiero (kuva C. Reale)

Pitkän ajan kuluttua Friuli Venezia Giulian mainostaminen tapahtuu Milanossa, Garden Senaton upeassa ympäristössä. Toimitusjohtajan läsnä ollessa Lucio gomiero esiteltiin ehdotukset, joihin alue pyrkii matkailun lähitulevaisuuteen.

«Tahtoa on laittaa verkostoon kokemuksia, joita alue pystyy tarjoamaan – hän selittää Gomiero – olivatpa sitten piknikit viinitarhoilla tai hedelmätarhoissa, konsertit kellareissa, mietiskely rivien välillä, perheen bukoliset hetket, maistelut laguunissa. Olemme optimoineet Friuli Venezia Giulian viinimatkailuliikkeen yhteistyön avulla ruoka- ja viiniehdotukset sitomalla ne syvälle alueelle ».

Lokakuuhun asti Friuli Venezia Giulian viinitie ja maut on mahdollista valita ben 150 ruoka- ja viinikokemusta integroitu viettämään (mutta parempaa enemmän) päivä, joka on omistettu makulle ja alueen ruoka- ja viiniperinteiden löytämiseen.
Kaikki tämä on upotettu ainutlaatuisiin naturalistisiin skenaarioihin, kuten tärkeimpien DOC-alueiden viinitarhoihin, vuorikaaren vuoristomajoihin, luonnonsuojelualueisiin ja laguuneihin, Triestenlahdelle, hedelmätarhoihin ja oliivitarhoihin, joissa alueen erinomaiset ominaisuudet syntyvät.

Gunnar Cautero (kuva C. Real)

Hän selittää sen tosiseikoilla Gunnar Cautero, “Isäntä” Osteria della Stazione Milanossa kanssa erinomainen piknik, jonka avulla vieraat voivat maistella Friulin ruokaa.
“Pidän itseäni Milanon sillanpäässä, itse asiassa olemmeinfopiste alueelle ja – selittää “isäntä” – uskon, että ajatus yhdistää klassiset maistelut toiminnoilla ja ehdotuksilla, integroitu muihin alueen kokemuksiin tuotteiden ja niiden tuotantopaikkojen tiedottaminen samanaikaisesti, molemmat ovat erittäin houkuttelevia ».

Konsertit kellareissa Taide ja maku, piknik ulkona Kuva ja maku, kokemuksia rivien välillä viikonloppuisinAvoimet kellarit ja viinitarhat, maistelua laguunissa purjehtivassa veneessä Meri ja maku, tietoisuus viinitarhojen keskuudessa Luonnon uiminen, ahne toiminta lapsille Perhe ja maku ja sadonkorjuupäivä viinirypäleiden ja rypälemehun tuoksun välillä Harvest & Taste ovat aloitteita, joita FVG toteuttaa houkutellakseen yhä enemmän turisteja tutustumaan alueeseen, joka voi tarjota vain miellyttäviä yllätyksiä.

Illan idea oli todellinen piknik, joka osoitti, kuinka voit ruokkia itseäsi laadukkaasti, ilman seremonioita FVG: n hienoilla tuotteilla: valkoviinistä San Danieleen, alueellisista luomuksista, kuten ” frico burger ”, herkulliseen kotitekoiseen strucchiin … vertaansa vailla olevat makeiset.
Kutsu koskettaa (ja suuhun) alueen tarjoamia herkkuja.

MT

sivuston