July 28, 2021

19. heinäkuuta Lourdes-operaatio käynnistyy uudelleen yhteistyössä Unitalsin kanssa

Albastar käynnistää uuden Lourdesiin suuntautuvan pyhiinvaellusohjelman, joka on luotu yhteistyössä Unitalsi (Italian kansallinen liitto maltaiden kuljettamiseen Lourdesissa ja kansainvälisissä pyhäkköissä). Alkaen Maanantaina 19. heinäkuuta ja lokakuun 2021 loppuun asti, lennot suunnitellaan maan pohjoisesta eteläpuolelle, ja ne seuraavat jäseniä ja kaikkia niitä, jotka ovat innokkaita kohtaamaan pyhiinvaelluksen pandemian aiheuttamien terveyshäiriöiden vaikeimpien kuukausien jälkeen Ranskan kaupunkiin.

Operatiiviset asiat yli 30 suoraa suoraa lentoa lentokentältä lähtevät Alghero, Ancona, Bari, Bergamo, Bologna, Cagliari, Catania, Genova, Lamezia Terme, Milano Malpensa, Napoli, Palermo, Pescara, Pisa, Napoli, Rooma Fiumicino, Torino, Trieste, Venetsia, Verona. Liitännät tehdään Boeing 737-800NG -laivastolla, joka on konfiguroitu 189 yhden luokan istuimella, jotka täyttävät tiukimmat ja tiukimmat Easan edellyttämät turvallisuusstandardit.

Vuosien varrella Albastar on saanut paljon kokemusta erityistarpeita omaavien matkustajien hallinnasta, tullut tärkeimpien pyhiinvaellusmatkoihin ja uskonnollisiin matkoihin erikoistuneiden matkanjärjestäjien kumppaniksi ja vakiinnuttanut asemansa johtavana eurooppalaisena lentoyhtiönä Lourdesiin suuntautuvilla lennoilla lähtevät useilta lentokentiltä ympäri Eurooppaa. Vuonna 2019 ennen pandemiaa Albastar kuljetti noin 130 000 pyhiinvaeltajaa Lourdesista / Lourdesista.Lennot lähtivät noin viideltäkymmeneltä lentokentältä Italian, Ison-Britannian, Irlannin, Saksan, Hollannin, Sveitsin, Kroatian, Belgian ja Espanjan välillä.

Jotta aluksella saataisiin mahdollisimman paljon apua vammaisten kuljettamiseen, Albastarin matkustamohenkilöstö järjestää säännöllisesti koulutuksia liikuntarajoitteisten henkilöiden hoitoon ja hoitoon erikoistuneessa keskuksessa Toledossa.

.

artikkelin lähde