July 28, 2021

Facebook aikoo käyttää yli miljardi dollaria sisällöntuottajiin

Kautta

AFP

Julkaistu15. heinäkuuta 2021

Kilpailuakseen paremmin muiden alustojen, kuten TikTokin tai YouTuben kanssa, Facebook aikoo käyttää yli miljardi dollaria ohjelmiin, jotka on tarkoitettu korvaamaan sosiaalisten verkostojensa sisällöntuottajille vuoden 2022 loppuun mennessä, sanoi Mark Zuckerberg keskiviikkona. .

AFP

“Haluamme luoda parhaat alustat, jotta miljoonat sisällöntuottajat voivat ansaita elantonsa”, sanoi Facebookin ja Instagramin emoyhtiön pomo tililleen lähetetyssä viestissä.

“Sijoittaminen sisällöntuottajiin ei ole meille uutta, mutta olen iloinen voidessani laajentaa tätä työtä ajan myötä”, hän lisäsi Facebook-tililleen lähetetyssä viestissä lupaamalla “lisätietoja pian”.

Sosiaaliset verkostot tarjoavat taiteilijoille, vaikuttajille ja muille henkilöille mahdollisuuden ansaita elantonsa heidän tilillään lähetettyjen mainosten, mutta myös maksettujen verkkotapahtumien järjestämisen tai tiettyjen alustojen maksaman palkkion ansiosta heidän suosionsa mukaan. .

Nämä yritykset ottavat merkittävän osan mainostuloista.

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 Agence France-Presse
Kaikki tässä jaksossa (tai tapauksen mukaan tällä sivulla) toistetut tiedot on suojattu AFP: n immateriaalioikeuksilla. Siksi mitään näistä tiedoista ei saa tuottaa, muokata, levittää uudelleen, kääntää, kaupallisesti hyödyntää tai käyttää uudelleen millään tavalla ilman AFP: n etukäteen antamaa kirjallista lupaa. AFP ei ole vastuussa viivästyksistä, virheistä tai puutteista, joita ei voida sulkea pois, eikä näiden tietojen perusteella toteutettujen toimien tai tapahtumien seurauksista.

.

Hänen kommenttinsa on täällä