August 2, 2021

Iggy Azalea julkaisi klubihitin “I Am The Stripclub”. Internet on kiinnostunut enemmän hänen ihonsa väristä

Iggy Azalealla on todennäköisesti ollut suurin maine, mutta hittejä jatketaan yhä ajoittain. Tämän todistaa hänen viimeisin singlensä ”I Am The Stripclub” tulevasta studiosta ”End Of Era”. Möly talo, joka herättää hikisen yökerhon ilmapiirin, on ehdottomasti yksi parhaista, mitä koskaan on syntynyt australialaisen räppärin työpajassa. Kappaletta täydentää ei niin keskimääräistä korkeampi videoleike, jossa katsoja voi nauttia esimerkiksi House Of Balmainin tanssijoiden taiteesta. Edelliseen kuvaan verrattuna huomattavasti pienempi määrä peput. Mutta koska on vuosi 2021, ihmisiä kiinnosti enemmän, kuinka (ei) ongelmallinen video on. Ja valitettavasti esiintyjä – on ongelmallista. Jotkut katsojat huomasivat, että Azalealla oli epäilyttävän tumma iho videossa, joka haju mustakalastus – sotku, kun valkoiset naiset käyttävät muotoilua tai itseruskettavia tuotteita muotoillakseen itsensä mustiksi naisiksi. Iggy Azalea teki kuitenkin nopean prosessin kriitikoiden kanssa ja viittasi Armani-brändin kirkkaaseen meikkiin.

”Olen käyttänyt sitä jo kolme vuotta. Olen käyttänyt sitä jokaisessa Sally Walker -videossa. Mutta yhtäkkiä minulla on musta peruukki ja se on ongelma heti. Jokainen video näyttää tummemmalta, se on kohtaus klubilta! ihmisten kaulaan, jotka kääntävät sanojani tai tekevät ongelman jokaisesta paska, lyönyt loukkaantuneita sosiaalisen verkoston käyttäjiä. Lisätään, että Genius-palvelimen mukaan sydney-kotoisin olevan uuden albumin pitäisi ilmestyä 13. elokuuta. Mutta koska puhumme Iggystä, se voi olla ensi vuoden 13. elokuuta … Joten odotetaan virallisia päivämääriä.

8/10

.Lähteeni