August 1, 2021

“Jäykistyin, en halua pettää ketään …”

Heidän “erityisellä ystävyydellään” Dayane Mello e Rosalinda Cannavò olivat viimeisen vuoden painoksen päähenkilöitä Iso veli Vip. Kaksi muodostivat parin “Rosmellosta”, mutta Andrea Zengan saapuessa ja kihloissa Kaunis ruusu heidän siteensä on jäähtynyt hieman. dayane viime aikoina hän yritti päästä lähemmäksi Cannavò, mutta ilman tuloksia: «Hän antoi minulle erittäin voimakkaan suudelman – hän sanoi – vähän kuin se tapahtui isoveli Vipille. Jäykistyin ».

Lue myös> Belen Rodriguez palaa kotiin Luna Marìn kanssa

GFVIp, Rosalinda Cannavò ja Dayane Mello suudelma: “jäykistyin”

Rosalinda Cannavò hänen seikkailunsa jälkeen Iso veli Vip rakkaustarina jatkuu, syntynyt talon kameroiden tarkkailemassa poikaystävänsä kanssa Andrea Zenga. Kaksi elävät onnellisessa suhteessaan, ja pian taloudellisten mahdollisuuksien salliessa he lähtevät elämään yhdessä. Samaan aikaan entinen gieffina on kuitenkin tarkistanut Dayane Mello, joka väitettiin yrittäneen lähentymistä suudelmalla: «Haluan olla rehellinen – hän paljasti Kaunis ruusu haastattelussa “Chi” – vähän aikaa sitten näin dayane ammuntaan. Oli hetki, jolloin hän antoi minulle erittäin voimakkaan suudelman, vähän kuin mitä tapahtui Iso veli Vis. Jäykistyin. Rakastan Dayanea, mutta en halua pettää ketään. Tarinaa ei ole, on vain kaunis ystävyys. Ei muuta … ainakaan minulta se on sellaista ».

Jotkut seuraajat eivät sosiaalisessa mediassa muistuta Andrea Zengaa tyttöystävänsä välisestä suhteesta Rosalinda Cannavò e Dyane Mello: «Fanien kiintymys on ihanaa – selitti Andrea – mutta jonkin ajan kuluttua olen kyllästynyt paljon rehellisesti. Olen kyllästynyt vastaanottamaan negatiivisia viestejä tyttöystävästäni ja hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan, joka on erilainen kuin hän tuntee minusta. Jos niin, olisin iloinen hänestä, älä Jumala, ja astuisin sivuun. Teimme myös muodon Instagramille: “Vihaajalle on viesti.” Tuo on tarpeeksi!”…”.


Viimeksi päivitetty: keskiviikkona 14. heinäkuuta 2021, 21:37

© TUOTTAMINEN VARATTU

.

näytä julkaisijasivusto