July 31, 2021

Pyer Moss juhlii afroamerikkalaisia ​​keksijöitä Couture-näyttelyssä

Kerby Jean-Raymondin johtama New Yorkin muotimerkki Pyer Moss ei ollut kävellyt kiitotienä kahden vuoden ajan. Hän palasi Pariisiin suurena lauantaina. Sen suunnittelijasta tulee siten ensimmäinen amerikkalainen musta suunnittelija, joka ilmestyy virallisesti ompelukalenteriin.

Pyer Moss couture -kokoelman arvostelu. – Pyer Moss

Show, joka viivästyi kahdeksi päiväksi hirmumyrsky Elsan takia, sisälsi 25 ulkonäköä, joista jokainen korosti afrikkalaisten amerikkalaisten keksintöjä. Paraatti, nimeltään “Wat U Iz”, alkoi Elaine Brownin, Mustan Pantterin puolueen entisen presidentin, sanoilla ja 22Gz: n esityksellä. Mallit kulkivat kirkkaan sinisellä catwalkilla vaatteissa, jotka herättävät arkisia esineitä, kuten matkapuhelin, polkupyörä, liikennevalo, shakkilauta, jääkaappi ja paljon muuta.

Keksinnöt sisällytettiin veistoksellisiin kappaleisiin, jotka olivat rinnakkain vaatteiden kanssa tai muodostavat kiinteän osan niistä. Maapähkinäpalkkien purkkeihin on sekoitettu tyylikäs iltapuku, valkoinen paitamekko ilman olkatyynyjä jne. Veistetyt vaatteet ovat näyttely Villa Lewarossa, New Yorkin kodissa, jonka Madame CJ Walker rakensi vuonna 1918, musta yrittäjä, hyväntekijä sekä poliittinen ja sosiaalinen aktivisti.

Pyer Moss Couture

”Olemme keksintö keksinnössä. Kilpailun luomisen yhteydessä loimme negritudia. Kotimaastamme erotettu ja vieraalle maalle sijoitettu me loimme kulttuuria. Ja kun “he yrittivät riisua meidät ihmiskunnastamme, loimme vapauden, joka sitoo meidät niin paljon toisiinsa, että se muodostaa edelleen maailmaa”, voimme lukea paraatin esityksestä.

”Parhaimmillaan luomme tilaa ja työkaluja seuraaville tulijoille tietäen, että meidän on siirrettävä eteenpäin. Mitä jätät taakse? Mitä he rakentavat siitä, mitä olet tehnyt? Tai muuten et ole vielä oppinut ja rakennat vain itsellesi tässä maailmassa. “

Jean-Raymondin vuonna 2013 perustama Pyer Moss on rakentanut oman fanikunnan. Sosiaalisesta aktiivisuudesta tunnettu etiketti voitti CFDA Fashion Fund Award -palkinnon vuonna 2018 ja nimettiin CFDA: n vuoden miesten suunnittelijaksi vuonna 2020.

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

Ota selvää täältä