August 2, 2021

Saint Laurentin paraati Venetsiassa

« Kuinka elämme yhdessä? “,” Kuinka elämme yhdessä? ”. Tämä on Arkkitehtuuribiennaalin 2021 teema, jota pidetään tällä hetkellä Venetsiassa (Italia) 22. marraskuuta asti. Tämän on valinnut Maison Saint Laurentin taiteellinen johtaja Anthony Vaccarello esittelemään miesten kevät-kesää 2022. muotinäytös keskiviikkona 14. heinäkuuta.

Pyhän Markuksen torilta muutama minuutti vaporettolla riittää päästäkseen isola della Certosaan, vihreään laguunin kaistaleen, jossa on hylätty luostari, johon Anthony Vaccarello kutsui amerikkalaisen multimediataiteilijan Doug Aitkenin asentamaan monumentaalisen teoksen paraatiympäristöksi.

Saint Laurent.

Kastettu Vihreä linssi, tämä kaleidoskooppivaikutteisista peileistä koostuva rakenne, joka heijastaa vettä, taivasta ja ympäröivää luontoa, kätkee runsaan kasvitieteellisen puutarhan. Se on avoinna yleisölle 30. heinäkuuta asti. Tämä yhteistyö on osa Venetsian kaupungin tukemista koskevaa hanketta. Saint Laurent on todella sitoutunut istuttamaan puiden ja kasvien uudelleen Vihreä linssi saarella samalla kun se osallistuu metsänistutukseen.

Mahdollinen fotogeeninen asetus, ihanteellinen uuden sukupolven vaikuttajille, älypuhelin kädessä, vieraat tilaisuuteen. Charlotte Gainsbourgin välissä malli Anja Rubik, näyttelijä Dylan Robert tai luoja Rick Owens erottaa todellakin joukon nuoria poikia, joilla on rock- ja yksinäinen viehätys, jotka älykkyydellä osoittautuvat TikTok-sosiaalisen verkoston tähteiksi useita miljoonia tilaajia. Näillä uusilla nuorten epäjumalilla on jopa ryhmät, jotka odottavat innokkaasti heitä hotellin uloskäynnillä.

Tumma ja viktoriaaninen tarina

Palkinnolla Saint Laurentin miesten vaatekaappi ensi kesäksi näyttää heiltä muodikkaalta. ” Se on tumma tarina viktoriaanisesta romanssista », Selittää Anthony Vaccarello kokoelmansa aiesopimuksessa. Ilmava, romanttinen mutta päättäväisesti rock, jälkimmäinen korostaa suuria höyryisiä puseroita, jotka ovat lähellä vartaloa kuluneita housuja, mustalla brokadilla varustetut puvut, kaulan ympärille sidotut ja ihon vieressä olevat suuret viitta, valkoiset merirosvopuserot. pariksi mustat nahkahousut tai jopa lyhyet takit painettujen housujen kanssa.

Saint Laurent.

Androgyyni, viehätys hämärtää maskuliinisen ja naisellisen koodin tarkasti. ” Kokoelmassa on viitteitä Yves Saint Laurentin 1980-luvun alkupuolella kuvittelemiin mustavalkoisiin iltapukuihin, vuoden 1983 kokoelman laskostettuihin housuihin tai jopa hänen teoksessaan 1960-luvun lopulta aina lyhyisiin takkeihin ja boleroihin. 1980-luku », Tiedot Vaccarello. Terävissä nilkkurissa, jotka muistuttavat brittiläisten rokkareiden suosittua Winklepickeriä, on soljet, jotka ovat sivuilla auki tai jopa nauhoitetut nilkkana. Pääasiassa musta väripaletti viittaa karmiininpunaisen, syvän purppuran tai jopa merivihreän sävyihin.

« Minulle on tärkeää, että pystyn määrittelemään visioni kunnioittaen samalla tuotemerkkiä, sen historiaa ja arkistoja. Anthony Vaccarello sanoo. Terävä visio, kuviteltuna voimassa olevilla säännöillä, sosiaalisten verkostojen viraalisuus mielessä. Malin.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Pariisin muotiviikolla puku herää eloon
Lue myös Rytmi ja puserot à la Paris Fashion Weekillä
Saint Laurent.
Saint Laurent.
Saint Laurent.
Charterhouse-saari Venetsiassa.

Lisää ohjetta