August 4, 2021

tänään Koh Samui on jälleen rokotettujen matkailijoiden käytettävissä

Koh Samuin saari on nyt taas kansainvälisten matkailijoiden käytettävissäedellyttäen, että he ovat suorittaneet rokotuskurssin vähintään 14 päivän ajan. Siellä Thaimaa jatkaa siten uudelleen avaamisprosessiaan, joka aloitettiin viime heinäkuussa Phuketin kanssa, saari, joka on valittu ensimmäiseksi kohteeksi testaamaan Thaimaan hallituksen ja Thaimaan matkailuvirasto.

Koh Samui on aina ollut yksi halutuimmista paikoista. Paikka, joka on kohteena olevien matkailuvirtojen tärkeydestä huolimatta onnistunut säilyttämään rennon elämännopeuden ja ihanteellisen ilmapiirin perheille ja pariskunnille häämatkallaan. Saaren tärkein nähtävyys ovat tietysti upeat rannat, joissa on laaja valikoima majoitusmahdollisuuksia lähellä merta, yksi erikoisimmista ja voittaneista etuoikeuksista, jotka luonnehtivat sitä.

Koh Samuin pääsyprotokolla on verrattavissa Phuketille aiemmin määritettyyn ja pysyy sellaisena seuraavissa uudelleenavausvaiheissa. Tästä päivästä, 15. heinäkuuta, ohjelma “Samui Plus” se kattaa tietyt alueet ja reitit Ko Samuin, Ko Phanganin ja Ko Taon saarilla Surat Thanin maakunnassa.

Saapuessaan Thaimaahan lentokentän henkilökunta vie matkustajat Bangkokin lentokentän terveystarkastuspisteeseen. matkustajien on jatkettava Thailand Plus -sovelluksen asentamista; lentokentän henkilökunta vie matkustajat turvatarkastukseen ja odottaa sitten lentoa Samuille.

Koh Samuissa matkustajien on asennettava Mor Chana -sovellus ja rekisteröitävä Samui Health Pass; odotetaan saapumista Samui Extra + -hotelliin nimetyillä ajoneuvoilla; kerran hotellissa jatkamme ensimmäisen Covid-testin. On muita, jotka perustuvat yöpymispäivien lukumäärään päivinä 6/7 (hotellissa) ja 12/13 (sairaalassa)

Saapumispäivänä et saa poistua huoneestasi, ennen kuin testitulos on saatu. Myöhemmin ja negatiivisilla tuloksilla: päivästä 1 päivään 3: Voit jättää hotellihuoneen vain osallistuaksesi hotellin määrätyille alueille; päivästä 4 päivään 7: voit liikkua määrätyillä reiteillä ja kiertää vain Koh Samuissa; päivästä 8 päivään 14: täytyy yöpyä SHA + -hotellissa ja vasta saatuaan negatiivisen testituloksen voit matkustaa Samuin, Koh Phanganin ja Koh Taon välillä; 15. päivästä: jos päivän 12/13 viimeinen testi on negatiivinen, voit mennä mihin tahansa Thaimaahan.

Mene tähän