August 1, 2021

Texworld Evolution: 700 kävijää toiseen Pariisin näyttelytilaan

Yhdistettyään 500 ostajaa maaliskuussa ja tuottaneen 3235 näytepyyntöä ja tilaamista, Texworld Evolution Showroom toi tänne 5.-9. Heinäkuuta 700 ostajaa ja vahvisti Messe Frankfurtille hyväksytyn muodon merkityksen. paikkansa itse Texworld Evolution -messuilla, joiden seuraava painos pidetään helmikuussa 2022.

Texworld Evolution

Noin 7000 materiaali- ja lopputuotenäytteen valitseminen kesti kuukauden, jotka tällä kertaa tekivät tarjouksen, joka tehtiin kahdessa naapurimaissa: Atelier Richelieu (60 rue de Richelieu, Pariisi IIe) ja tila ”5 Rue du Mail ”. Kaksi voimakkaasti kasvillista tilaa tilaisuutta varten, ja johon oli päästetty useita perhosia. Runollinen katkeruus synkälle pariisilaiselle kesälle ja terveysuutisten raskaudelle.

Saapuessamme tilauksesta säännöllisen ja hallitun kävijävirran varmistamiseksi ostajia voisi seurata Messe Frankfurt France -tiimin jäsen erikseen saadakseen apua ja neuvoja. Järjestäjä on iloinen siitä, että näytteenottopyynnöt ja tilaukset kasvoivat tähän painokseen noin 40%, mikä oli noin 4500.

Menestys, joka osoittaa järjestäjälle kriisimekanismin merkityksen. Laite, jonka avulla noin 150 yritystä, pääasiassa kiinalaiset ja aasialaiset, ovat voineet tarjota fyysistä kosketusta syksy-talvi 2022/23 -materiaalien kanssa etänä. Vierailijat puolestaan ​​hyötyivät tiivistetystä valikoimasta, jonka muotoa tulisi lopulta käyttää suurilla Texworld Evolution -messuilla Le Bourgetissa.

“Tämä on hyödyllistä ja välttämätöntä, koska sellainen muoto mahdollistaa houkutella ostajaluokkia, joita emme välttämättä houkuttele Le Bourgetiin, erityisesti suunnittelijoiden ja huippuluokan ostajien kanssa”, selittää FashionNetwork.com:n puheenjohtaja Messe Frankfurt Ranska, Frédéric Bougeard. ”Tulokset osoittavat, että tämä lähestymistapa vastaa tarpeita ja odotuksia. Sekä kykymme sopeutua olosuhteisiin. Koska emme ole messujen järjestäjiä: olemme ratkaisujen tarjoajia.

Texworld Evolution

Frankfurtin messukeskus ilmoitti aikaisin, ettei se pidä heinäkuussa odotettua täysistuntoprosessia. Aivan kuten hän ilmoitti äskettäin, että se ei suunnittele painosta ensi syyskuuhun. Saksalaisella järjestäjällä on käytäntö päättää kolme kuukautta etukäteen. Kolme pääkriteeriä: hallinnolliset luvat, matkustusmahdollisuudet (50% osallistujista on ulkomaalaisia) ja terveyttä koskevat säännöt.

“Päätöksemme olivat oikeita, mitä voimme odottaa muutaman päivän ajan Deltalla”, vahvistaa Frédéric Bourgeard, joka kuitenkin viittaa ammattilaisten kärsimättömyyteen jatkaa kokouksia henkilökohtaisesti. Ja varsinkin Kiinassa, jossa näyttelyn näytteilleasettajien pääpataljoona asuu.

Texworld Evolution

“Kiinalaiset kumppanimme ovat jatkaneet toimintaansa viime kesästä lähtien, ja olosuhteet ovat olleet lähes normaalit kansallisella tasolla”, painottaa johtaja. “Mutta he kaikki haluavat palata vientiin ja erityisesti Eurooppaan, joka on heidän ensimmäinen foorumi.” Edellytykset, jotka Frédéric Bougeardille ja terveyden uusiutumisen estämättä lupaavat Texworld Evolutionille palata nopeasti kriisiä edeltäneelle tasolle helmikuusta 2022.

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

kuvalähde