August 3, 2021

Vaikuttajien markkinointi: Snipfeed-alusta käynnistyy Ranskassa

Alusta, jonka tarkoituksena on tukea sisällöntuottajia tulojen monipuolistamisessa, amerikkalainen Snipfeed-alusta on nyt otettu käyttöön Ranskassa. Se tukee myös kunnianhimoa Espanjan, Italian ja Ison-Britannian markkinoilla, erityisesti vaikuttajien saattamiseksi kosketuksiin tuotemerkkien kanssa.

Snipfeed

Snipfeed väittää, että tähän mennessä noin 10000 sisällöntuottajaa. Heistä vähintään 2000 ranskalaista suunnittelijaa, mukaan lukien Noholita, Bérengère Krief tai Bruno Graffer. On sanottava, että rakenteen loivat kaksi vuotta sitten kolme ranskalaista, Rédouane Ramdani, Anas Bouassami ja Pierre-Habté Nouvellon.

Alusta kokoaa erilliselle sivulle Instagramille, Facebookille, Youtube: lle ja Tiktokille tehdyt luomukset. Sisältö, jonka Snipfeed mahdollistaa kaupallistamisen Apple Payn, Paypalin ja muiden kautta, ja tämä seuraajien kertaluonteisten lahjoitusten ja kuukausitilausten ansiosta. Alusta tarjoaa neuvoja ja ohjeita, mikä viittaa suorien videoiden hyvään aikaan tai tilaajille varatun sisällön tuottamiseen.

Laite on suunnattu myös tuotemerkeille. Kerättyjen tietojen avulla Snipfeed tunnistaa luojat, joilla on profiileja sponsoroiduille julkaisuille. Alustasta tulee sitten verkostoitumisen ja kampanjoiden valmistelun työkalu.

“Monet tuotemerkit ottavat meihin yhteyttä ottaakseen yhteyttä suunnittelijoihin, ja me otamme käyttöön keinoja tehdä suhde sujuvammaksi ja suoremmaksi”, Redouane Ramdani selittää FashionNetworkille. “Tämä antaa meille mahdollisuuden keskustella tuotemerkin vaatimuksista, jotka voivat asettaa rahaa pidättymään alustalle, ja varmistaa luottamussuhde, joka on yksi ensisijaisista tavoitteistamme”.

Snipfeed

Lähestymistapa, joka houkuttelee nuoria tuotemerkkejä ja erityisesti DNVB: tä. Tässä yhteydessä Snipfeed kehittää järjestelmää postausten tai “tarinoiden” ostamiseksi, jonka avulla tuotemerkit voivat helposti järjestää kampanjoita mikro-vaikuttajien ryhmien kautta.

Alusta korvataan 12%: n palkkioilla digitaalisista toiminnoista, 2-3%: n johdannaisista ja 10%: n palkkioista kumppanuuksista tuotemerkkien kanssa.

Huhtikuussa kerätyllä 4,2 miljoonalla eurolla Snipfeed asettaa itsensä vaihtoehtona sellaisille alustoille kuin Patreon tai Onlyfans, jotka tarjoavat Internet-käyttäjille mahdollisuuden tukea luojia taloudellisesti. Työkalut, joita kehitetään erityisesti sosiaalisten verkostojen lisääntyessä, kuten Twitch (Amazon) tai kiinalainen TikTok, joiden monet tekijät ovat alkaneet tunnistaa tulojen tuottamisen rajat.

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

valitse resurssit